Vybavené sú najmodernejšími technológiami.

Herná značka Acer Predator sa rozrástla o nové monitory, ktoré sú určené najnáročnejším hráčom. Novinky Predator X27 a X34P sme videli na novinárskom stretnutí v Prahe, v predaji sú už aj na Slovensku. Kúpite ich napr. v obchode acer-shop.sk.

Predator X27 prináša kombináciu IPS panela, rozlíšenia 4K, 144 Hz obnovovacej frekvencie a technológie G-SYNC HDR s certifikáciou DisplayHDR 1000. Na trhu dnes existujú iba dva monitory, ktoré takúto výbavu ponúkajú a Predator X27 je jedným z nich. Tomu zodpovedá aj cena, ktorá je na úrovni 2500 eur. Nič lepšie však na trhu nenájdete. Pre plnohodnotné využitie maximálneho rozlíšenia a 144 Hz frekvencie budete potrebovať herný počítač s vysokým grafickým výkonom.

Monitor Predator X27 testujeme v redakcii, naše poznatky zverejníme v prvom čísle magazínu TOUCHIT pre rok 2019.

Acer Predator X27

Predator X34P je zakrivený herný monitor s IPS panelom, rozlíšením 3440 × 1440 a pomerom strán 21:9. Aj tento monitor disponuje vysokou obnovovacou frekvenciou na úrovni 120 Hz a ponúka technológiu G-SYNC, avšak bez podpory HDR. Jeho cena je necelých 1000 eur.

Acer Predator X34P

Prečítajte si aj:

Acer predstavil stolné počítače pre hráčov. Poznáme ceny a dostupnosť na Slovensku

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit