Acer predstavil na Slovensku nové modely zariadení vo svojom portfóliu.

Chystá tak obnovu svojho produktového portfólia a to konvertibilnými zariadeniami, telefónmi, no nevynechá ani svet hráčov.

acer1

Pozrite si naše VIDEO predstavenie produktov

VIDEO TOUCHIT: Acer predstavil nové smartfóny za výhodnú cenu

VIDEO TOUCHIT: Acer predstavuje luxusný konvertibilný notebook Switch 12S

Predator

Veľká zmena príde v herných počítačoch predátor, pričom prvé kusy dorazia na Slovensko už budúci mesiac. Koncept zostane zachovaný, teda ponechajú si svoje efektné telo. Zmena sa dotkne vnútornej výbavy. Bude totiž vynovená, aby spĺňala aktuálne požiadavky svojich fanúšikov. Grafická karta dostane upgrade v podobe pamäti. Karty budú mať viac grafickej pamäti a to zo 4 GB zvýšenú na 8 GB. Zmien bude viac vrátane nového touchpadu alebo podsvietenia klávesnice. To už nebude v jednej farbe, ale bude mať RGB podsvietenie. Presne tak, ako to vidíme u iných herných notebookoch. Jednou z hlavných špecialít bude natáčanie listov ventilátora, čím sa zabezpečí optimálne chladenie. Veríme, že to bude mať pozitívny dopad aj na celkovú hlučnosť počas zvýšeného stupňa otáčok.

acer8

Aspire R 13

Tento model je vo forme konvertibilného notebooku s otočeným displejom zasadeným v špeciálnom ráme. Pribudol USB-C / Thunderbolt. Ako je vidieť aj na obrázku, zmenou prešla klávesnica. Tá ma teraz šesť riadkov a tak ovládanie špeciálnych funkcií bude o niečo jednoduchšie.

Nitro

Nitro bude mať zmeny v oblasti dizajnu aj vnútornej výbavy. Model so 17“ uhlopriečkou dostane u vybraných modelov biele podsvietenie klávesnice. Zmení sa aj grafická karta a takisto NVIDIA GeForce 950 série dostane zvýšenie grafickej pamäti. Konfigurácie sa budú deliť aj podľa rozlíšenia displeja a v maximálnej výbave bude so 4K rozlíšením.

nitro17_nowat

Tablety

Acer má v ponuke aj tablety, no nepopiera, že segment týchto zariadení sa mení. Aj preto sa chcú sústrediť na tablety s väčšou uhlopriečkou. Je to reakcia na to, že displeje telefónov sa zväčšili a používateľom nemá zmysel kupovať malý tablet, ak majú smartfón s 5,5“ uhlopriečkou alebo priamo phablet so 6“ displejom. Začínajú teda na 8“ a tabletov bude viac. Značka ide svojou cestou a nechcú za každú cenu vytvoriť lesklý tablet. Ten možno na pohľad zaujme viac, no je náchylný na poškriabanie a nečistoty. Špeciálna povrchová úprava sa nebude tak špiniť a podstatné je aj to, že sa nebude v ruke šmýkať. To je inak vidno naprieč celým portfóliom zariadení Acer. V segmente notebookov ale aj pri mnohých telefónoch tejto značky. Najlacnejší tablet bude mať cenu od 129 EUR s 1 GB RAM, 16 GB ROM, no zároveň aj microSDXC slotom s podporou kapacity až do 128 GB. Kde iní majú v tejto cenovej kategórii podporu len pre 32 GB verzie kariet, Acer ponúka niečo navyše.

acer2

Rewo

Novinkou je aj upgrade minipočítača Rewo s pripojiteľnými nadstavbovými modulmi. Doteraz bol v slabšej konfigurácii, ktorá ho predurčovala len na absolútny základ. Po novom dostáva procesor Intel Core i3 a 8 GB RAM. Počiatočná konfigurácia bude stáť 550 EUR.

Revo_Build_06.0_nowat

Tip: Pozrite si nové smartfóny Acer

VIDEO TOUCHIT: Acer predstavil nové smartfóny za výhodnú cenu, Má riešenie pre Android, Windows Mobile aj Windows 10

 

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.