Prináša atypickú kombináciu bielej konštrukcie a zlatého lemovania.

Spoločnosť Acer predstavila v New Yorku špeciálnu edíciu svojho cenovo dostupného notebooku Predator Helios 300. Jej modelové označenie je Acer Helios 300 Special Edition (PH315-51) a v porovnaní so zvyškom trhu sa odlišuje najmä farebným spracovaním, ktoré je atypické.

Helios 300 SE totiž ponúka štýlovú kombináciu bielej farby a zlatého lemovania, s ktorou sme sa v minulosti stretli napr. pri ultratenkých notebookoch, avšak nie v hernom segmente. Samotné spracovanie konštrukcie neprekvapí, nesie sa v duchu ostatných modelov tohto radu.

Acer Predator Helios 300 Special Edition

Hry načíta rýchlejšie

Novinka ponúkne 15,6-palcový Full HD IPS displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, procesor Intel Core i7+ 8. generácie a pretaktovateľnú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1060. Ďalej nechýba až 512 GB SSD disk s až 2 TB pevným diskom a 16 GB DDR4 pamäte RAM s možnosťou rozšírenia na 32 GB. Štandardom sa postupne stáva aj pamäť Intel Optane, ktorá umožňuje rýchlejšie načítanie hier a aplikácií.

Notebook dostal do výbavy aj gigabitovú Wi-Fi s priepustnosťou až 1,73 Gb/s a dvojicu kovových ventilátorov s tenkými lopatkami s hrúbkou 0,1 mm. Chladenie je dostupné v troch režimoch podľa aktuálneho používania notebooku.

Acer v prípade modelu Predator Helios 300 SE zatiaľ neoznámil cenu a dostupnosť pre náš trh. Predpokladáme však, že sa u nás bude predávať, dizajnom zaujme nielen mnohé hráčky.

Acer Predator Helios 300 Special Edition

Prečítajte si aj:

Acer Predator Helios 500: Notebook so 4K G-SYNC displejom je tu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit