Vlajková loď medzi hernými notebookmi od Aceru je určená tým najnáročnejším hráčom.

Acer predstavil v New Yorku svoju novú vlajkovú loď medzi hernými notebookmi. Novinka Predator Helios 500 sa na rozdiel od minuloročného Predatora Triton 700 nezameriava na ultratenký dizajn, ale na samotné technológie, ktoré sú v notebooku použité.

Pri pohľade na špecifikácie púta najväčšiu pozornosť 4K displej. Uhlopriečka obrazovky je 17,3 palcov a notebook bude v predaji aj v lacnejšej verzii s Full HD panelom a 144 Hz frekvenciou. Poteší, že obe verzie ponúknu technológiu NVIDIA G-SYNC pre synchronizáciu displeja s grafickou kartou, čo je v prípade 4K notebooku rarita. Vďaka tomu sú minimalizované vizuálne nedostatky, ako je trhanie či sekanie obrazu.

Acer Predator Helios 500

Pretaktovateľné komponenty aj bohatá portová výbava

Nový Predator Helios 500 zaujme aj procesorom Intel Core i9+ 8. generácie a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070. Oba komponenty je možné pretaktovať. Nechýba SSD disk, až 64 GB RAM a sieťová technológia Killer DoubleShot Pro pre optimalizovanie sieťovej prevádzky počas hrania.

Vo výbave notebooku tiež nájdete dva porty Thunderbolt 3, HDMI 2.0 pre pripojenie až 3 externých monitorov súčasne, dva reproduktory so subwooferom a dva kovové ventilátory s piatimi tepelnými trubicami heatpipe. Acer integroval do notebooku aj klávesnicu s RGB podsvietením a štyrmi zónami osvetlenia. Tú a ostatné parametre notebooku si môžete prispôsobiť pomocou aplikácie PredatorSense.

Novinka sa dostane do predaja na prelome mája a júna za cenu od 1999 eur.

Prečítajte si aj:

Acer Predator Helios 300 SE: Tento herný notebook osloví všetky hráčky

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit