Spoločnosť Acer dnes predstavila dva nové prírastky do svojej rady notebookov Swift, a to Acer Swift 3 a Swift 1, oba s predinštalovaným systémom Windows 10.

Acer Swift 3 je elegantné a ľahko prenosné zariadenie s vysokým výkonom, ktoré je ideálne na prácu na cestách či kdekoľvek inde.

Ultraľahký Acer Swift 1 zase užívateľom ponúka základné funkcie pre produktívnu prácu v kancelárii či v učebni a tiež krásny dizajn – to všetko za priaznivú cenu.

Acer Swift 3 – Nevyhnutné funkcie za atraktívnu cenu

Notebook Acer Swift 3 má hmotnosť 1,8 kg a hrúbku 17,95 mm. Vďaka robustnému telu z brúseného hliníka sa môže pochváliť elegantnou, ľahkou, a pritom robustnou konštrukciou s povrchom príjemným na dotyk. Swift 3 je osadený procesorom Intel Core siedmej generácie, grafickou kartou Intel HD alebo NVIDIA GeForce a ponúka až desaťhodinovú výdrž batérie, ktorá užívateľom umožní pracovať po celý deň.

Pre Acer Swift 3 je charakteristický 14 „alebo 15,6“ Full HD IPS displej s matným povrchom, rýchle 512GB SSD, ako aj priestranný 1TB pevný disk. Ďalej je to 8 GB pamäť a 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi pre rýchle a spoľahlivé pripojenie k internetu.

Medzi ďalšie nevyhnutné funkcie patrí port USB 3.1 typ C a webová HD kamera s vysokým dynamickým rozsahom. Nechýba ani voliteľná podsvietená klávesnica, ktorá umožňuje bezproblémové písanie v horšie osvetlenom prostredí alebo veľký touchpad Precision Touchpad, ktorý poskytuje dostatok priestoru pre ovládanie, posuv a zoomovanie.

Špeciálna edícia notebooku Swift 3 je dostupná s vrchným krytom vystuženým žiarivým sklom CORNING Gorilla Glass, ktoré poskytuje flexibilitu v možnosti vybavenia horného krytu fotorealistickými obrázky. Navyše je veľmi trvanlivé a odolné voči poškodeniu.

Acer Swift 1 – Ľahký notebook pre užívateľov s nízkym rozpočtom

Ľahký a cenovo výhodný notebook Swift 1 je ideálnou voľbou napríklad pre študentov či iných užívateľov s obmedzeným rozpočtom. Má všetky dôležité funkcie pre vysokú produktivitu prakticky kdekoľvek.

Swift 1 sa môže pochváliť celokovovým šasi s hrúbkou 14,95 mm a hmotnosťou 1,3 kg, pričom je k dispozícii v troch farebných prevedeniach (striebornom Pure Silver, zlatom Luxury Gold a v ružovom Sakura Pink).

Vďaka svojej 10-hodinovej výdrži je Swift 1 spoľahlivým notebookom, keďže vám dokonca aj po celom dni práce zostane ešte ďalších niekoľko hodín na neskoršie nočné štúdium či na surfovanie.

Swift 1 je vybavený 13,3 „Full HD IPS displejom, procesorom Intel Pentium alebo Celeron, 4 GB pamäťou a buď 64GB, 128GB alebo 256GB SSD či eMMC úložiskom. Rovnako ako Swift 3 sa aj Swift 1 môže pochváliť 2×2 MIMO 802.11 ac Wi-Fi pre rýchle a bezproblémové pripojenie.

Oba notebooky podporujú funkciu Windows Hello – sú vybavené čítačkou odtlačkov prstov pre rýchle a bezpečné prihlásenie, zatiaľ čo im certifikácia Skype for Business zaisťuje krištáľovo čistú komunikáciu bez oneskorenia a skvelé zážitky s asistentkou Cortana with Voice.

Notebooky sú tiež vybavené aplikáciou Acer BluelightShield, ktorá používateľom umožňuje ovládať, koľko modrého svetla displej vydáva a dosiahnuť tak menšie namáhaniu zraku. Nechýba ani technológia Acer TrueHarmony, ktorá zaisťuje živší a bohatší zvuk pre zážitky z multimédií.

Cena a dostupnosť

Notebooky Swift 3 bude v oblasti EMEA k dispozícii v júni za cenu od 649 €.
Notebooky Swift 1 bude v oblasti EMEA k dispozícii v júni za cenu od 399 €.

Značky: