Acer vynovil svoje konvertibilné zariadenia.

Pojem konvertibilný notebook označuje zariadenie, ktoré umožňuje otočenie obrazovky až o 360°. Vďaka tomu ho môžete využívať v režime notebooku, tabletu alebo čímkoľvek medzi. Acer predstavil na veľtrhu CES 2020 prídavky do radu Spin.

Acer Spin 5 prináša atraktívny a kompaktný dizajn. Hliníkové šasi má hrúbku iba 14,9 mm, jeho 13,5-palcový displej s rozlíšením 2K zaujme pomerom strán 3:2. Ten využíva Microsoft vo svojich zariadeniach Surface, teraz je k dispozícii aj v Acer Spin 5.

Notebook poteší aj hmotnosťou iba 1,2 kg a zabudovaným stylusom Acer Active Stylus s technológiou Wacom AES. Ten je súčasťou základného balenia a môžete ho schovať priamo do konštrukcie notebooku.

Acer Spin 5

Acer Spin 5. Zdroj: Acer

Acer Spin 5 ponúka procesor Intel Core 10. generácie a výdrž až 15 hodín. Rýchle nabíjanie umožňuje získanie 4-hodinovej prevádzky v priebehu 30 minút. Notebook takisto ponúka až 16 GB RAM a až 1 TB SSD úložisko.

Spin 3 má 14-palcový Full HD displej s tradičným pomerom strán 16:9. Hrúbka je v tomto prípade 16,9 mm, hmotnosť zariadenia je 1,5 kg. Aj v tomto prípade je k dispozícii priložený stylus a rýchle nabíjanie. Výdrž batérie dosahuje 12 hodín. Procesor Intel Core 10. generácie a 16 GB RAM dopĺňa podpora duálneho SSD úložiska.

Acer Spin 5 bude v predaji od marca za cenu od 999 eur. Spin 3 sa začne predávať už vo februári s cenovkou od 649 eur.

Acer Spin 3

Acer Spin 3. Zdroj: Acer

Prečítajte si aj:

Acer TravelMate P6 a P2: Nové biznis notebooky lákajú ľahkým a odolným šasi

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit