Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Užívatelia teraz môžu zálohovať kompletné databázy SAP HANA a obnoviť kritické podnikové dáta v priebehu pár minút 

Acronis, celosvetový líder v oblasti kybernetickej ochrany, oznámil rozšírenie svojho rýchleho, efektívneho a bezpečného zálohovania a obnovy v rámci riešenia Acronis Backup na podnikové dáta platformy SAP HANA. Inovatívne riešenie Acronis postavené na technológii diskového obrazu teraz dokáže bezproblémovo chrániť celú databázu bez nutnosti detailných expertných znalostí o SAP HANA.

Podnikové organizácie nesú teraz zodpovednosť za oveľa viac dát než kedykoľvek predtým. Dnes je dokonca viac dát uložených v podnikových úložiskách než na všetkých koncových zariadeniach vo svete. Tieto dáta prichádzajú nepretržite zo širokého spektra zdrojov, vo všetkých možných formátoch a na všetkých možných platformách.

Na dosiahnutie flexibility pri správe dát a vyššej prevádzkovej efektivity sa na podnikové databázy SAP HANA spolieha viac ako 27 000 podnikov. S obrovským množstvom prichádzajúcich dát a analýzami bežiacimi v reálnom čase je životne dôležité mať komplexnú ochranu s pravidelným zálohovaním a možnosťou okamžitej obnovy. Dnes je možné obe tieto veci jednoducho a rýchlo dosiahnuť s využitím SAP HANA backup and recovery v rámci Acronis Backup, produktu Acronis pre podnikové zálohovanie.

SAP HANA je najnovšia dátová platforma podporovaná riešením Acronis Backup, ktoré aktuálne podporuje viac ako 20 fyzických, virtuálnych, aplikačných, cloudových, mobilných a ďalších prostredí. Nová podpora pre zálohovanie a obnovu SAP HANA reprezentuje prvý krok ku komplexnejšiemu prepojeniu medzi službami kybernetickej ochrany Acronis a globálne uznávanou platformou pre správu podnikových dát od SAP.

Pre Acronis predstavuje podpora takto populárneho a široko rozšíreného podnikového riešenia ďalší impulz v oblasti tvorby ponuky jednoduchých, efektívnych a spoľahlivých služieb kybernetickej ochrany poskytujúcich komplexné zaistenie všetkých vektorov vrátane bezpečnosti, dostupnosti, súkromia, vierohodnosti a zabezpečenia všetkých dát, aplikácií a systémov. Pre podnikových užívateľov znamená podpora Acronis pre SAP HANA jednoduchšie zaistenie ucelenej kybernetickej ochrany a dostupnosti dát, než kedykoľvek predtým.

Značky: