Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jasná alternatíva k SATA SSD diskom so štvornásobným výkonom a 1TB kapacitou

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, predstavila PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD disk XPG SX6000 Pro. Vďaka podpore technológií NVMe 1.3 a 3D NAND Flash ponúkne špičkovú rýchlosť a kapacitu až do 1 TB. Stáva sa tak vhodnou alternatívou klasických SATA SSD diskov. Disky SX6000 Pro sú ale vďaka jednostrannému designu tenšie než štandardný M.2 2280 SSD disk, takže je možné ich využiť vo viacerých zariadeniach.

Výborný upgrade starších diskov

ADATA ponúka SX6000 Pro v kapacitách 256 GB, 512 GB a 1 TB. Majitelia počítačov, ktorí chcú výrazne zlepšiť výkon svojej zostavy, môžu začať práve výmennou staršieho disku SATA za SX6000 Pro, ktorého hlavnou výhodou je skvelý pomer medzi cenou a výkonom. Vďaka technológiám 3D TLC NAND a NVMe 1.3 a rozhraniu PCIe Gen3x4, dosahuje SX6000 rýchlosť až 2 100 MB/s pre čítanie a 1 500 MB/s pre zápis. V porovnaniach s typickými SATA SSD diskami je asi štyrikrát výkonnejší.

Jednostranný design pre jednoduchšiu inštaláciu

Vďaka jednostrannému designu s hrúbkou 2.15 mm je SX6000 Pro omnoho tenší než štandardné SSD disky veľkosti M.2. Tento design je výhodný najmä pre notebooky, small-form-factor počítače a ultrabooky s najnovšími doskami Intel a AMD.

Navrhnuté pre dátovú integritu a dlhú životnosť

Rovnako ako ostatné SSD disky ADATA a XPG, tak aj SX6000 Pro obsahuje rad funkcií pre zvýšenie výkonu a predĺženie životnosti. To zahŕňa napríklad Host Memory Buffer a SLC Caching, ktoré zaisťujú lepšie rozloženie výkonu aj pri takých náročných úlohách, ako sú AAA hry alebo rendering videá. SX6000 Pro tiež podporuje opravný kód LDPC (Low-Density Parity-Check), ktorý vie odhaliť a opraviť širokú škálu chýb v dátach, a zaistiť tak spoľahlivejšie prenosy a dlhšiu životnosť disku.

Chrbát mu kryje päťročná záruka

Každý komponent použitý pri výrobe SX6000 Pro prešiel dôkladným výberom a starostlivým testovaním, aby bola dosiahnutá špičková kvalita a spoľahlivosť. Okrem toho je SX6000 Pro predávaný s päťročnou zárukou.

O značke XPG spoločnosti ADATA
Xtreme Performance Gear, alebo XPG, je značka spoločnosti ADATA ponúkajúca špičkovo výkonný a extra štýlový hardware pre PC hranie a pretaktovanie. Vývojári XPG sa sami pohybujú v komunite hráčov a pretaktovávačov. Vďaka tomu XPG produkty prekračujú už aj tak prísne A+ požiadavky, ktoré na svoje výrobky kladie spoločnosť ADATA. I v najnáročnejších herných, benchmarkových a pretaktovávacích situáciách je zaistený výkon a stabilita vďaka osobnému nadšeniu vývojárov. XPG posúva hranice možného, zaisťuje tú najpokročilejšiu grafiku, fyziku alebo herné zážitky, vrátane rýchlo sa rozvíjajúcej virtuálnej reality. To všetko s použitím špičkových technológií a v spolupráci s významnými partnermi. Rad XPG sa nevyznačuje len špičkovým výkonom, značná pozornosť bola venovaná tiež designu. Zákazníci poznajú výrobok XPG už na prvý pohľad podľa agresívneho, ale napriek tomu decentnému vzhľadu. Produkty XPG získali rad prestížnych medzinárodných ocenení, ako napr. Good Design Award (Japonsko) a Taiwan Excellence Gold Award. Pre viac informácií, prosím, navštívte www.adata.com/xpg.

Značky:

Komentáre sú uzavreté