Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných DRAM modulov a NAND Flash produktov, s potešením oznamuje uvedenie externého SSD disku ADATA SC680. SSD disk zaujme štýlovým a kompaktným dizajnom a podporou najnovšieho a najrýchlejšieho rozhrania USB 3.2 Gen 2.

Odporúčané koncové ceny:
SC680 240 GB – 54 eur, 480 GB – 84 eur, 960 GB – 148 eur.

Ľahký a rýchly

Vďaka svojej nízkej hmotnosti (35 g) a tenkému dizajnu (iba 10 mm) zapadne SC680 pohodlne do každého vrecka, kabelky či batohu. Vzhľadom k podpore USB 3.2 Gen 2 môže ponúknuť špičkové rýchlosti pre čítanie a zápis až 530 / 460 MB/s, čo je asi 6,6× vyššia rýchlosť[i] než u bežných externých pevných diskov. Vďaka tomuto výkonu môžu používatelia jednoducho prenášať aj dáta veľkých objemov, ale tiež nahrávať náročné hry bez zbytočného čakania. Okrem toho je SSD disk odolný proti nárazom, pracuje ticho a má nižšiu spotrebu než iné externé SSD disky.

Kompatibilný a jednoducho použiteľný

SC680 je vybavený konektorom USB-C (Type C), ktorý je otočný. Vďaka tomu odpadá obťažujúce skúšanie správnej orientácie káblov, ktoré si používatelia dobre pamätajú zo starších verzií USB konektorov. SSD disk bez problémov pracuje s operačnými systémami Windows, Max OS a Android, takže umožňuje prenášať dáta medzi všetkými možnými zariadeniami bez akýchkoľvek obmedzení. Či už má poslúžiť práci alebo zábave, majitelia SSD disku SC680 sa môžu tešiť na jednoduché a pohodlné používanie.

[i] Tento výsledok bol dosiahnutý v laboratórnych podmienkach pomocou PC s USB 3.2 druhej generácie a s nainštalovaným ovládačom UASP. Skutočný výkon sa môže líšiť v závislosti od konfigurácie hostiteľského zariadenia a softwaru.

Značky: