Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, predstavila svoje prvé audio produkty.

Trojica noviniek nesie logo XPG, pretože ponúka výkonný, čistý a komfortný zvukový zážitok všetkým nadšeným hráčom. Slúchadlá EMIX H30 sa vyznačujú 53mm reproduktormi a sponou cez hlavu, zatiaľ čo slúchadlá EMIX I30 sa zasúvajú do ucha a majú na svoju kategóriu nadpriemerne veľké 13,5mm reproduktory. Zosilňovač SOLOX F30 (predávaný v balení spolu so slúchadlami EMIX H30 alebo samostatne) ponúka niekoľko možností pripojenia, štyri prednastavené audio režimy a virtuálny 7.1 surround zvuk. Všetky tri produkty sa môžu pochváliť atraktívnym designom s inšpiráciou v hernom prostredí, EMIX H30 a EMIX I30 sú plne kompatibilné so zariadeniami PC, Mac, hernými konzolami a mobilnými prístrojmi.

SOLOX F30 – virtuálny 7.1 surround a výborné audio módy

Precízne spracovanie zvuku robí zo SOLOX F30 externú zvukovú kartu a zosilňovač pre PC a Mac v jednom. Virtuálny 7.1kanálový surround zvuk pridáva herným efektom hĺbku a presnejšie umiestnenie v priestore. SOLOX F30 má štyri prednastavené režimy: hry, filmy, hudba a hovorené slovo. Štyri vstupné porty zvyšujú jeho využiteľnosť a výstup môže smerovať do slúchadiel či reproduktorov, a to buď zvlášť, alebo do oboch súčasne. Zákazníci si môžu zadovážiť SOLOX F30 v balení so slúchadlami EMIX H30 a stojanom, alebo samostatne.

EMIX H30 – veľký zvuk s veľkým pohodlím

Slúchadlá EMIX H30 ponúkajú vďaka svojim 53mm reproduktorom široké zvukové spektrum s výraznými basami. Pritom poskytnú svojim používateľom plný komfort dokonca aj v priebehu vyčerpávajúcich herných párty. Na uši totiž prilieha pamäťová pena, cez hlavu je vedená samonastavujúca svorka so starostlivo optimalizovanou silou stisku. Odnímateľný mikrofón zaisťuje, že sa tímoví spoluhráči jasne a čisto počujú, kedykoľvek je potrebné hovoriť. Kábel a pozlátený konektor vydrží aj to najnáročnejšie a najnamáhavejšie používanie bez toho, aby sa zhoršila kvalita zvuku.

EMIX I30 – výrazné herné zvuky priamo do vašich uší

Väčšina audio produktov pre hráčov má podoby veľkých slúchadiel, zatiaľ čo kompaktné a mobilné slúchadlá do ucha sú skôr výnimkou. Slúchadlá EMIX I30 majú výkonné 13,5mm reproduktory a sú navrhnuté tak, aby dobre zapadli do zvukovodu, odstránili nechcené vonkajšie zvuky a priniesli želané zvuky priamo do ucha. Vďaka svojim veľkým reproduktorom dokážu slúchadlá EMIX I30 produkovať patentovaný 5.2kanálový zvuk s výrazným priestorovým efektom. Aj keď sú kompaktné a ľahké, zaistia slúchadlá EMIX I30 hráčom kvalitný zvuk, či už sa hraniu venujú doma alebo na cestách.

Univerzálna kompatibilita naprieč platformami

EMIX H30 a EMIX I30 fungujú bez potreby inštalácie ďalších ovládačov na zariadeniach PC, Mac, PS4, Xbox, Switch, mobilných telefónoch i tabletoch. To znamená, že si hráči už nemusia zadovážiť špeciálne slúchadlá pre každé svoje zariadenie.