Dôležitý hovor už nemusí byť postrachom.

Poznáte to, práve ste s niekym dotelefonovali a počas hovoru ste zabudli, že ste s ním chceli prebrať niečo dôležité. S aplikáciou Ahaaa, sa vám to viackrát nestane.

Priamo v aplikácii Ahaaa si jednoducho vytvoríte pri požadovanom kontakte poznámku a najbližšie, keď vám bude kontakt volať, prípadne budete volať vy jemu, sa na obrazovke hovoru zobrazí poznačená poznámka. Poznámky sa dajú farebne odlíšiť, aby ste ich ihneď zaručene zbadali na obrazovke a počas hovoru na nič dôležité nezabudli. Túto šikovnú pomôcku využijete počas pracovného, ako aj súkromného hovoru.

Práca s aplikáciou je jednoduchá a funguje spoľahlivo

Je dôležité poznamenať, že aplikácia je od slovenského vývojára a v Obchode Play sa vyníma s dobrým hodnotiacim skóre, na úrovni 4,7 bodu. Aplikácia je v Obchode Play dostupná zadarmo, pričom odomknutie plnej verzie umožní vytváranie a spravovanie záloh. Plnú verziu si môžete odomknúť už od 1,19 €.

Pre správne fungovanie aplikácie nezabudnite potvrdiť požadované povolenia, ako aj vykreslenia cez ďalšie aplikácie. Aplikáciu si môžete stiahnuť na odkaze nižšie.

App Store

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.