Na slovenský trh prichádza diktafón Esonic BR20 s funkciou pohotového nahrávania telefónnych hovorov

Diktafón juhokórejskej značky Esonic je vybavený Bluetooth modulom, ktorý umožňuje bezdrôtovú komunikáciu so spárovaným telefónom. Vďaka tomu ľahko nahráva uskutočňované telefónne hovory a to celkom diskrétne a nepozorovane. Bluetooth diktafón Esonic BR20 začne nahrávať telefónny hovor zo spárovaného mobilného telefónu do dvoch sekúnd jednoduchým stlačením jediného tlačidla.

Diktafón Esonic BR20 sa vyznačuje vysokou kvalitou vyhotoveného zvukového záznamu, kapacita pamäti je 4 GB, čo je dostatočný priestor na 140 hodín zvukového záznamu. Diktafón má spolu s pokročilými funkciami nahrávania moderný, atraktívny dizajn doplnený o kovové prvky z brúseného hliníka a vysokú kvalitu použitých materiálov.

„Škoda, že som si ten hovor nenahral,“ hovorí Damian Teichert, marketingový manažér SpyShop24.sk pre Slovensko, a vysvetľuje: „Táto veta už väčšine z nás prelietla hlavou bezprostredne po ukončení dôležitého telefónneho hovoru. S diktafónom Esonic BR20 je to pritom tak ľahké. Jednoduchým stlačením jediného tlačidla začne nahrávanie telefónneho hovoru. Všetko bezdrôtovo a pohodlne. Na konci je zvuková nahrávka vysokej kvality s čistým zvukom.“

Esonic BR20 okrem nahrávania telefonického hovoru ponúka samozrejme aj bežné funkcie diktafónu. Ľahko sa ovláda, prácu so zariadením uľahčujú LED diódy, diktafón má aj vstavaný reproduktor a vďaka zabudovanému akumulátoru dokáže nepretržite nahrávať zvuk po dobu až dvanástich hodín. V prípade bezdrôtového pripojenia Bluetooth je doba nahrávania päť hodín. Dosah diktafónu od pripojeného smartfónu je až desať metrov.

 

Diktafon Bluetooth Esonic BR20 je dodávaný na slovenský trh prostredníctvom internetového obchodu Spyshop24.sk za 110 EUR vrátane DPH.

 Technické špecifikácie diktafónu Esonic BR20

Vstavaná pamäť: 4 GB

Externá pamäť: nie

Doba nahrávania: až 144 hodín

Modul Bluetooth: V3.0 + EDR

Dosah Bluetooth: až 10m

Automatická detekcia zvuku: nie

Nahrávanie z externého zariadenia: áno

Časové nahrávanie: nie

Mikrofón: vstavaný

Externý mikrofón: nie

Frekvencia: 2.402 ~2.480 GHz

Formát záznamu: mp3

Napájanie: vstavané

Nabíjanie: až 3 hodiny

Port USB

Sieťový napájač DC 5V / USB

Výdrž: nepretržité nahrávanie až 12 hodín, nahrávanie pomocou Bluetooth až 5 hodín

Rozhranie: USB 2.0 High Speed

Podporované systémy: Windows, Mac OS, Linux

Rozmery: 20 × 113 × 11,5 mm

Hmotnosť: 20,5 gramov

Značky: