Gift of Hope Organ & Tissue Donor Network je nezisková orgnizácia založená v roku 1986, ktorá koordinuje proces darcovstva orgánov a tkanív v sieti 180 nemocníc, čo slúži viac ako 12 miliónom ľudí. Ako jedna z 57 organizácii pre odber orgánov (OPO), ktoré tvoria darcovský systém Spojených štátov, získala Gift of Hope viac ako 35 000 orgánov pre život zachraňujúce transplantácie.

Ďalej vzdeláva zdravotníckych pracovníkov a širokú verejnosť v oblasti darcovstva orgánov a tkanív a usiluje sa o zvýšenie registrácie darcov v Illinois a severozápadnej Indiane.

Výzva

Gift of Hope má nepretržitú telefónu službu. Vzhľadom ku kritickej povahe transplantácie orgánov musí mať systém nulové výpadky. Pre prevádzku všetkých systémov a aplikácií pre dáta svojho telefónneho centra má Gift of Hope celkom 32 virtuálnych počítačov s kombináciou VMware a Hyper-V. Vzhľadom k tomu, že niektoré z týchto systémov sú pre nepretržitú prevádzku call centra kritické, je nutné mať spoľahlivé riešenie úložiska s vstavanou redundanciou.

Keďže Gift of Hope je nezisková organizácia, rozpočet je  obzvlášť limitovaný a nedávna celosvetová pandémia pridala k prevádzke ďalšie výzvy. Kvôli partnerstvu so štátom Illinois pri realizácii COVID testov a nedostatkovu pracovných síl (predovšetkým zdravotných sestier) musela organizácia Gift of Hope rýchlo nájsť spôsob, ako zefektívniť svoju činnost a zároveň hospodárne nakladať s výdajmi.

Získajte aj vy bezplatné poradenstvo od odborníkov Synology k vašim firemným výzvam!

Riešenie

Spoločnosť Gift of Hope implementovala site SAN UC3200 od spoločnosti Synology, ktorá slúži ako úložný uzol pre 12 najdôležitejších virtuálnych počítačov. S UC3200 v konfigurácii active-active sa výrazne znížila pravdepodobnosť dlhšieho výpadku systému pri prepnutí na redundantný hardvér v prípade incident alebo havárie. Organizácia taktiež používa dve ďalšie rackové jednotky Synology v clusteri s vysokou dostupnosťou pre prevádzku ďalších 20 virtuálnych počítačov pre ukladanie svojich menej kritických aplikácií.

Pre úplnú redundanciu zálohovania call centra má organizácia Gift of Hope 8 TB dát, ktoré replikuje a zálohuje na archivačný server mimo lokalitu z jednotiek UC3200 a RS3621xs+. V prípade lokálnej havárie má Gift of Hope prístup k týmto dátam a môže ich obnoviť.

Zdroj: Synology.sk

„UC3200 pomáha zabezpečovať nepretržitú prevádzky našich najdôležitejších systémov. Zabezpečuje spoľahlivosť, ktorú potrebujeme, aby naše služby, ktoré môžu zachrániť život, boli vždy k dispozícii,“ uviedol David Young.

Zdroj: Synology.sk

Benefity

Systém UC3200 poskytol organizácii Gift of Hope spoľahlivosť, ktorú potrebuje pre svoje systémové aplikácie a úložisko virtuálnych počítačov pre nepretržitú prevádzku svojho call centra. Táto jednotka im poskytla funkcie na biznisovej úrovni a zároveň zopovedá ich rozpočtovým obmedzeniam.

Okrem toho bolo faktorom, ktorý musela spoločnosť Gift of Hope zohľadniť, fyzický priestor, ktorý ich úložisko vyžadovalo. Implementácia UC3200 organizácii umožnila prejsť na 2U rack, čo znamenalo značnú úsporu priestoru v porovnaní s predchádzajúcim 4U, ktorý využívala s predošlými úložnými jednotkami.

A nakoniec, spolupráca organizácie Gift of Hope s nemocnicami vyžaduje ochranu súkromia pacientov. UC3200 poskytuje všetky potrebné opatrenia pre ochranu súkromia, aby spĺňala požiadavky HIPAA bez akýchkoľvek problémov.

Zdroj: Synology.sk

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj: