IT odborná konferencia JavaDays sa uskutoční 10. a 11. novembra 2021. Tento rok prebehne v online podobe, bude teda dostupná nielen pre slovenských, ale aj českých a iných zahraničných odborníkov.

 „Java se již 20 let drží mezi nejoblíbenějšími programovacími jazyky na přední pozici. Komunita vývojářů a programátorů, kteří ji využívají, se stále rozrůstá,“ hovorí Roman Kümmel, ktorý je jedným z najuznávanejších odborníkov v Čechách na poli penetračného testovania webových aplikácií. Java patrí nie len medzi najobľúbenejšie, ale dlhodobo medzi najvyužívanejšie programovacie jazyky. Kraľuje vo vývoji podnikových i mobilných aplikácií a kto vie programovať v Jave, patrí na pracovnom trhu medzi najžiadanejších špecialistov.

Roman dodáva: „Konference JavaDays ONLINE 2021 nabídne nejen ucelený přehled o všech důležitých novinkách Java platformy, ale především osvědčených technikách a best practise využitelných v praxi. Bude se ale mluvit i o budoucích trendech, které lze v Javě a na příbuzných platformách očekávat.“

Konferencia JavaDays ONLINE 2021 ponúkne 15 prednášok od 13 špičkových odborníkov. Predstaví sa napr. certifikovaný odborník na Javu, Kamil Ševeček s jeho prednáškou „Jak sehrát Kotlin a Java bytecode dohromady“. Roman Kümmel, ktorý vysvetlí, aké sú kritické dôsledky deserializácie, ktorá môže viesť ku kompletnému ovládnutiu vášho servera zo strany útočníka. Michal Špaček sa počas prednášky zmieni o návrhu viacvrstvovej ochrany webov a aplikácií pomocou konkrétnych technológií.

Všetkých spíkrov a program si môžete pozrieť na www.javadays.sk.

Už zavedenou praxou je 7-dňový prístup do archívu prednášok po skončení konferencie. Vďaka nemu si účastníci môžu dávkovať prednášky podľa svojich časových možností alebo si znova pozrieť tie, ktoré ich zaujali. Počas konferencie bude účastníkom sprístupnený live chat, na ktorom budú môcť diskutovať so spíkrami. V cene je aj pamätné tričko konferencie, ktoré môžete získať aj vďaka tejto súťaži.

Značky: