Vrátane vylepšeného režimu okolitého zvuku a párovania v systéme Windows 10.

Pôvodné Galaxy Buds po novej aktualizácii toho dokážu ešte viac. Spoločnosť vydala aktualizáciu softvéru pre tieto TWS slúchadlá, ktorá prináša niekoľko funkcií, ktoré boli doteraz exkluzívne dostupné iba pre novšie Galaxy Buds+.

Najvýznamnejším vylepšením je pridanie vylepšeného režimu zvuku Ambient Sound. Je umožnené, aby táto funkcia fungovala automaticky, a to dokonca iba s jedným slúchadlom v uchu.

Spoločnosť Samsung uvádza, že vylepšená funkcia okolitého zvuku dáva majiteľom Galaxy Buds viac možností, ako sa ponoriť do počúvania obľúbenej hudby a zároveň si nastaviť aj úroveň vnímania okolia.

Samsung Galaxy Buds+ red

Zdroj: GSM Arena

Aktualizácia tiež pridáva podporu pre protokol Swift Pair systému Windows 10, ktorý by mal uľahčiť a zjednodušiť spárovanie slúchadiel s počítačom. Nakoniec môžete teraz nastaviť akciu kliknutím a podržaním na spustenie Spotify. Ak túto akciu zopakujete, Spotify sa bude riadiť odporúčaniami zoznamu skladieb.

Vďaka novým funkciám síce nebudú Galaxy Buds rovnaké ako novšie slúchadlá Buds+, ale aspoň pomôžu zmenšiť priepasť medzi týmito dvoma zariadeniami. Na stiahnutie tejto aktualizácie budete potrebovať Android 5.0 alebo novší, ako aj najnovšiu verziu aplikácie Samsung Galaxy Wearable.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Buds+: Bezdrôtové slúchadlá s dlhou výdržou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.