Chystáte sa do zahraničia a potrebujete sa poistiť, no nemáte čas ani chuť študovať všetky poistné podmienky? Nechajte si poradiť od Borisa Bedekera, prvého poisťovacieho chatbota na Slovensku.

Robot Boris je technologickou novinkou Allianz – Slovenskej poisťovne, ktorá vám interaktívnym spôsobom pomôže uzatvoriť cestovné poistenie cez Messenger na Facebooku. Chatbot s vami komunikuje ako priateľ avšak v prípade, že potrebujete poradiť s vhodným výberom cestovného poistenia, zmení sa na poisťovacieho agenta.

Cez Messenger vám ponúkne na výber z dvoch balíkov cestovného poistenia, ktoré platia pre európske krajiny a  Turecko. Stačí, ak mu zadáte všetky údaje potrebné na výpočet poistného a na stránku Allianz – SP vás presmeruje až vtedy, keď treba doplniť osobné údaje a poistenie zaplatiť.

Po uzatvorení zmluvy vám následne Boris pošle poistnú kartičku do Messengera, aby ste ju mali v prípade potreby vždy po ruke. Ak vybavujete cestovné poistenie aj pre ďalších ľudí, poistné kartičky si bez problémov môžete zdieľať v rámci Facebooku.

Poistenie pomocou chatbota Borisa si môžete vyskúšať hneď teraz. Zadajte do vyhľadávača na Facebooku meno Boris Bedeker, pridajte si ho medzi priateľov a už sa len nechajte poistiť priamo cez Messenger.

O tom, že Boris Bedeker je ozajstný priateľ sa môžete presvedčiť aj vtedy, keď vás šéf v práci nechce pustiť na dovolenku. Boris sa za vás rád prihovorí, navyše sa s vami podelí o svoje skúsenosti, prípadne vás rozveselí nejakou zaujímavosťou či minikvízom.