Radšej neskôr, ako nikdy?

Ming-Chi Kuo svoje tvrdenie postavil na predchádzajúcich prognózach týkajúcich sa iPhonu SE. Dizajn bude založený na iPhone 8 so 4,7-palcovým LCD displejom. Smartfón by mal však používať čipovú sadu Apple A13 z tohtoročného modelového radu iPhone 11. Nikkei Asian Review tieto špecifikácie, až na malé odlišnosti, taktiež potvrdil.

Kuo sa vyjadril aj k predpokladanej úspešnosti modelu a predpovedá, že spoločnosť Apple predá 30 – 40 miliónov kusov iPhonu SE2. Zatiaľ nie je známe, či tento telefón použije lacnejší snímač Touch ID, alebo drahší modul Face ID.

Kuo ďalej tvrdí, že spoločnosť Apple v Q1 2020 predstaví aj nový iPad Pro. Na zadnej strane bude obsahovať ToF snímač, ktorý prinesie lepší zážitok z rozšírenej reality. Kuo očakáva, že spoločnosť Apple by mala začať spolupracovať s výrobcami tretích strán na skonštruovaní náhlavnej súpravy AR, ktorá sa pri spracovaní údajov a pripojení bude spoliehať na iPhone.

V hre je aj nový MacBook Pro, ktorý by mal priniesť vylepšenú klávesnicu. Na obrázku vyššie je na časovej osi vypracovanej analytikom vidieť, že počas roka 2020 by sme sa mali dočkať aj iPhonov s 5G pripojením. Malo by sa tak udiať už počas 3. kvartálu 2020.

Zdroj: MyDrivers

Prečítajte si aj:

Apple zrejme už v máji predstaví vlastné okuliare pre rozšírenú realitu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.