Spoločnosť na slovenskom trhu pôsobí viac ako 21 rokov.

ANTIK Telecom vývojom a výskumom moderných aplikácií spája pokrokové technológie IoT – senzorov a komplexných riešení pre lepšiu bezpečnosť, poriadok, komfort a zdravie v mestách a obciach.

Slovenský operátor okrem technologických riešení ponúka pre spoločnosti aj jednotlivcov rôzne formy spolupráce, z ktorých môže profitovať úplne každý. Program Antik Business Partner umožní nielen zarobiť, ale aj zveľadiť vlastné okolie, zvýrazniť prevádzku, zatraktívniť jednotlivca ale aj inštitúciu.

Spolupráca s Antikom je rozdelená do troch atraktívnych oblastí.

1. Nabíjacie stanice

Antik Business Partner

Zdroj: Antik

Pre ich umiestnenie môžete využiť vlastné priestory vo svojej prevádzke, alebo poskytnúť tip na umiestnenie v prevádzke niekoho iného.

Antik MultiWall box je nabíjacia stanica pre elektrické automobily, motorky, skútre a malé dopravné prostriedky ako sú elektrobicykle a elektrokolobežky. Súčasťou stanice sú dva sloty pre možnosť zapožičania zdieľanej powerbank batérie.

Výhody spolupráce s Antikom

  • ODMENA 100€: Dohodnite miesto na umiestnenie nabíjacej stanice a získajte odmenu 100€.
  • 3 mesiace nabíjate ZADARMO: Máte nárok na 3-mes. bezplatné nabíjanie v rámci celej siete.
  • Náklady hradí ANTIK: Inštaláciu realizuje ANTIK technický tím alebo montážni partneri.
Antik Business Partner

Zdroj: Antik

Aj tu platí rovnaká možnosť ako v prípade nabíjacích staníc. Je možné dohodnúť umiestnenie powerbank u niekoho iného, alebo priamo u seba v akejkoľvek prevádzke.

Stanica so zásobníkom pre šesť powerbank batérií podporuje nabíjanie populárnych zariadení, ako sú iOS a Android telefóny a tablety, ale aj iné zariadenia ako napríklad notebooky či slúchadlá. Služba je prevádzkovaná pod názvom Verejná batéria.

Výhody spolupráce s Antikom

  • Odmena 30€: Dohodnite miesto na umiestnenie nabíjacej stanice a získajte odmenu 30€.
  • 3 mesiace nabíjate ZADARMO: Po dohodnutí umiestnenia stanice máte nárok na 3-mes. bezplatné nabíjanie v rámci celej siete.
  • Náklady hradí ANTIK: Box s powerbankami zasiela Antik.

3. Vlastné zdieľané služby

Antik Business Partner

Zdroj: Antik

Antik svojou infraštruktúrou patrí medzi popredných poskytovateľov zdieľaných služieb. Teraz dáva možnosť rozbehnúť podnikateľom vlastné zdieľané služby tam, kde nemá pokrytie.

Výraznú časť z ceny zariadení hradí Antik ako dotáciu. Ďalej dodá kvalitnú aplikáciu na poskytovanie služieb, čiže prevádzkovateľ automaticky získava pripravenú aplikáciu a vlastnú flotilu prostriedkov, ktoré je možné zvoliť presne podľa požiadaviek. Zvoliť si tak môže bicykle, e-bicykle, e-kolobežky, e-skútre a kajaky, kde 80% z výnosov ostane prevádzkovateľovi a 20 % ide Antiku. Najväčšou výhodou je, že nemusí ísť o veľké počty.

V menšom meste si tak môže podnikateľ vytvoriť aj lokálny sharing s 20 bicyklami. Prevedenie bicyklov umožňuje polepiť blatníky reklamou, ktorou prevádzkoveľ získa jedinečnú pozornosť u verejnosti a pri aktívnom pohybe.

Zdroj: Antik

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.