Košický operátor ANTIK Telecom sa spojil s organizátormi leteckých dní v Košiciach a priblíži tak neopakovateľnú atmosféru zadarmo aj tisícom zákazníkov televíznej služby.

Živé prenosy budú vysielané v špeciálnom TV programe, ktorý ANTIK zaradil do svojho vysielania pod názvom „Letecké dni KE 2021“. Tento program si ľudia nájdu automaticky v zozname ostatných kanálov.

Prenos bude prebiehať počas celého víkendu, kedy sa letecké dni v Košiciach konajú. Následne budú vysielané aj zábery z minulých ročníkov.

Výsledkom tejto spolupráce sú aj začaté rokovania o umiestnení živej kamery v novom projekte ANTIKU pod názvom Verejná kamera, o ktorom si viac prečítajte na webe www.verejnakamera.sk, alebo už čoskoro v pripravovanom článku na našom webe Touchit.sk.

Živú kameru si môže ľubovoľná prevádzka, hotel, penzión nasmerovať na zaujímavé miesto, v zábere ktorého samozrejme nebudú žiadne tváre ľudí, ani nič, čo by naznačovalo zásah do osobných údajov.

Takýto LIVE prenos ANTIK zaradí len za 200 eur ročne do zoznamu LIVE kamier v novej službe E-kamera, ktorá bude dostupná pre tisícky divákov na celom svete v set-top boxe, cez smart TV aplikáciu AntikTV pre Samsung a čoskoro aj LG, alebo mobilnú aplikáciu Antik TV.

Zdroj: Antik

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.