Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ANTIK, popredný poskytovateľ telekomunikačných služieb a televízneho obsahu, od dnešného dňa do svojej programovej ponuky zaradil výnimočný obsah, a to stanice z portfólia BBC Studios-  BBC Earth a BBC News. Táto dôležitá dohoda zabezpečuje práva na distribúciu týchto prestížnych kanálov pre Slovensko, Česko a Maďarsko.

BBC Earth ponúka fascinujúci dokumentárny obsah o prírode, životnom prostredí a divokej faune, zatiaľ čo BBC News je medzinárodnou spravodajskou stanicou, ktorá prináša aktuálne správy a udalosti z celého sveta. Tieto stanice sú považované za zdroj kvalitného vzdelávacieho obsahu, ktorý zaujme široké spektrum divákov.

Táto dohoda je ďalším z krokov smerom k zákazníkom spoločnosti ANTIK v snahe poskytnúť im čo najkvalitnejší obsah. Počas mesiaca novembra budú stanice BBC Earth a BBC News dostupné pre všetkých ich predplatiteľov úplne bezplatne.

Tešíme sa, že môžeme ponúknuť našim zákazníkom prístup k takýmto výnimočným kanálom, ktoré poskytujú zaujímavý a inšpiratívny obsah. Táto dohoda s BBC Studios je ďalším krokom k poskytovaniu rozmanitého a kvalitného televízneho obsahu našim klientom,“ povedal produktový riaditeľ ANTIKu Vlastimil Lakatoš.

„Veríme, že pridanie týchto staníc do našej programovej ponuky prinesie našim zákazníkom nový zážitok a zvýši kvalitu našich služieb. Budeme pokračovať v poskytovaní prvotriedneho obsahu a neustále pracovať na tom, aby sme uspokojili potreby našich divákov,“ doplnil produktový riaditeľ.

Zbigniew Pruski, Obchodný riaditeľ pre strednú a východnú Európu v BBC Studios povedal: „Som nadšený, že stále viac divákov v strednej a východnej Európe získava prístup k BBC Earth a BBC News. Tieto kanály predstavujú jedinečnú ponuku, ktorá zahŕňa to, čím sme hrdí v BBC Studios: neuveriteľné príbehy a filmovanie o prírode, ako aj najdôveryhodnejšie správy zo sveta.

Pre viac informácií a podrobností o dostupnosti staníc BBC Earth a BBC World sa môžete obrátiť na webovú stránku ANTIK Telecom, alebo kontaktovať zákaznícku podporu.

www.antik.sk, www.antiktv.sk

Značky: