Na výber je z dvoch typov skenerov.

ANTIK Thermal Scanner umožňuje merať teplotu viacerým ľuďom súčasne, a to dokonca bez toho, aby sa pri kamere zastavovali. Scanner sa líši tým, že určí presnú teplotu človeka ±0,3°C aj napriek tomu, že sa človek práve vrátil z vonkajšieho prostredia, čo iné meracie zariadenia nezaznamenajú a odchýlka tak vzniká niekedy až 2°C.

Systém merania teploty pracuje s verziami kamier ATK-COV19-3000 a ATK-COV19-5000, ktoré sa líšia konkrétnymi parametrami pri meraní teploty človeka. Hi-tech riešenia pre skenovanie telesnej teploty s detekčnými schopnosťami sa v súčasnej situácii využívajú mnohonásobne viac, ako kedykoľvek predtým. 

Systém obsahuje AI – Umelú inteligenciu, ktorá rozpoznáva viacero parametrov súčasne. Navyše riešenie Thermal Scanner je nákladovo efektívne a rýchlo nastaviteľné zariadenie pre každý priestor.

Antik Smart kamera

Zdroj: Antik

ATK-COV19-3000 

Umožňuje merať teplotu 3 – 5 ľuďom súčasne, na vzdialenosť až 3 metre, a to bez toho, aby bolo potrebné sa pri kamere zastaviť. Kalibračný bod zaznamená vnútornú telesnú teplotu človeka s presnosťou ±0,3°C nie na čele, kde býva meranie ovplyvnené vonkajším prostredím, ale pri očnej jamke. 

Pre plnohodnotné využívanie ku skeneru prislúcha aj Rekordér – ANTIK SmartRecord ASR 20-70 , ktorý teploty monitoruje a zároveň nahráva živý prenos. Kamera disponuje svetelným aj zvukovým alarmom prekročenia nastavenej teploty.

Antik Smart kamera

Zdroj: Antik

ATK-COV19-5000 

Systém pre prostredie s vysokou návštevnosťou dokáže zmerať teplotu až vyše 10 ľuďom súčasne, na vzdialenosť až 4 metre, a to dokonca bez toho, aby sa pri kamere zastavovali. Profesionálna kamera zaznamená vnútornú telesnú teplotu človeka s presnosťou ±0,3°C nie na čele, ale pri očnej jamke. 

K tonuto typu skenera prislúcha Rekordér ANTIK SmartRecord ASR 50 AI, ktorý na rozdiel od rekordéra ASR 20 deteguje aj nosenie rúška, všetkých so zvýšenou teplotou reportuje na bočný panel obrazovky, či dokonca obsahuje funkciu vyhľadávania podľa charakteristických čŕt človeka. Kamera disponuje svetelným aj zvukovým alarmom prekročenia nastavenej teploty.

Antik Smart kamera

Zdroj: Antik

ANTIK Thermal Scanner je možné získať aj formou prenájmu. Nemusíte si ho zakúpiť, ale prenajať za výhodných podmienok. Výhodný prenájom umožní toto riešenie používať iba v čase, keď to bude potrebné, čo radikálne zníži náklady na jeho obstaranie.

V prípade záujmu (aj na prenájom) volajte 055 30 12345 alebo napíšte email na sales@antiktech.com.

Zdroj: Antik

Prečítajte si aj:

ANTIK Smart Dispenser: Stojan s automatickým bezkontaktným dávkovaním dezinfekcie

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.