Dostupná je pre Android a iOS.

V Bratislave už viac ako dva roky funguje nová parkovacia politika s názvom PAAS, ktorá sa postupne rozširuje do jednotlivých mestských častí. O PAAS sme podrobne informovali v januári 2022 v samostatnom článku TU a pridali sme aj článok s informáciami o tom, ako môžete zaparkovať a zaplatiť za parkovné.

PAAS sa aktuálne dočkal dvoch dôležitých zlepšení, ktoré zvyšujú pohodlie správy parkovania a platenia zaň. Bratislava totiž spustila novú mestskú aplikáciu PAAS, ktorá je dostupná pre Android aj iOS. Aplikácia umožňuje jednoducho uhradiť, predĺžiť, či skrátiť parkovné a zaplatiť tak len za reálne využitý čas parkovania.

Aplikácia PAASZdroj: TOUCHIT
Aplikácia PAAS

Aplikácia tiež obsahuje:

  • prehľadnú mapu, ktorá automaticky určí vašu polohu a obsahuje informácie o záchytných parkoviskách
  • upozornenie na končiacu platnosť parkovacieho lístka
  • možnosť využiť bonusovú, či návštevnícku kartu, vrátane kariet vašich príbuzných

K mestskej aplikácii je dostupná profesionálna zákaznícka podpora na infolinke 0800 222 888, cez email či osobne na klientskych miestach a to vrátane nového klientskeho miesta na Zimnom štadióne O. Nepelu.

Na to, aby ste mohli využívať mobilnú aplikáciu PAAS, sa musíte zaregistrovať prostredníctvom telefónneho čísla. Na zadané číslo dostanete SMS správu s overovacím kódom.

Platenie cez SMS

Novinkou je tiež platba prostredníctvom SMS. Stačí, ak cez SMS zadáte “kód úseku parkovania” “EČV vozidla, ktoré parkuje” a “počet hodín parkovania” (príklad: 2035 XX123XX 1) a odošlete ju na číslo 2200. Cena parkovania cez SMS je vyššia oproti platbe cez aplikáciu či parkomat práve o poplatky, ktoré si účtujú operátori. V regulovaných zónach postupne osádzame tabule s informáciami o platbe cez SMS.

Zdroj: Bratislava

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit