Okrem nových zariadení sa postupne dostáva na trh aj špecifické MagSafe príslušenstvo, o ktorom sa tento rok veľmi veľa diskutuje.

V ponuke je množstvo zaujímavého i menej zaujímavého MagSafe príslušenstva, no v tomto prípade nás zaujíma hlavne kožené puzdro pre iPhone 12 a iPhone 12 Pro, ktoré vyzerá luxusne, no zároveň treba podotknúť, že tento typ puzdier už nie je tak preferovaný ako kedysi.

Nevadí, dôležité je, že ide o precízne tvarovanú koženú „ponožku“ s pútkom na ruku a dvoma výrezmi. Väčší výrez je v rámci displeja – tu by sa mal zobrazovať dátum/čas a najdôležitejšie notifikácie. Menší výrez je pre slúchadlo – aby ste mohli s týmto puzdrom aj pohodlne telefonovať, pričom iPhone netreba vôbec vyťahovať. Samozrejmosťou je aj podpora ďalšieho MagSafe príslušenstva, vrátane nabíjačiek, ktoré na toto puzdro nadväzujú.

Na samotný dizajn a využiteľnosť tohto koženého puzdra („ponožky“) sa dá pozerať z rôznych uhľov. My v ňom vidíme potenciál – určitej skupine používateľov bude dávať zmysel, no absolútny nezmysel je jeho cena. Museli sme to napísať takto, lebo 149 eur za puzdro na telefón je úlet, nie?. Ale áno, je to Apple a puzdra, kolieska + stojany sa v Kalifornii vyvažujú zlatom 🙂 .

Takže puzdro fajn, ale cena čistý úlet. Aký máte názor na kožené puzdro v cene bezdrôtových slúchadiel Apple AirPods?

Prečítajte si aj:

Dnes začínajú oficiálne predobjednávky na nové iPhony 12 (všetky verzie)

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE