Doposiaľ mali používatelia celé tri mesiace na to, aby sa rozhodli, či budú za Apple Music platiť alebo nie.

Takto to fungovalo od roku 2015 pre všetkých nových používateľov/predplatiteľov. To sa teraz mení a z troch mesiacov to v Apple zredukovali na jeden mesiac. Pravdepodobne existovalo množstvo „skúšobných jazdcov“, ktorí túto lákavú ponuku využívali viac ako je vhodné (v rámci rôznych účtov a pod.). Výška predplatného sa nijako nemení, teda zostáva rovnaká.

Apple Music
Apple Music

Táto zmena sa začala aplikovať najprv v Spojených štátoch, Kanade, Austrálii, Spojenom kráľovstve, Japonsku a pod., pričom sa postupne dostane aj k nám. Dodajme, že ak ste bývalými používateľmi Apple Music a na nejaký čas ste predplatné prerušili, tak Apple vás bude lákať späť trojmesačným predplatným za cenu jedného mesiaca.

Cena za Apple Music je v rámci nášho trhu nemenná – individuálny plán stojí 5,99 eur mesačne, rodinný plán vás vyjde na 8,99 eur mesačne a špeciálna ponuka pre študentov stojí 2,99 eur mesačne. Občas sa dá natrafiť aj na zaujímavú ponuku – ak si kúpite nejaký aktuálny model slúchadiel AirPods, tak získate Apple Music na polroka zadarmo.

Zdroj: Vlastné / Macrumors.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE