Študentov môže potešiť aj oficiálna zľava zo strany spoločnosti.

Apple po viac ako ôsmich rokoch zvýšil cenu základného MacBooku Air na cenu 1099 dolárov. Pridanie True Tone displejov je však perfektnou a aj želanou novinkou.

Súčasne prišlo aj k prerušeniu výroby 12-palcových MacBookov a nie je isté, či sa produkt v takomto formáte ešte vráti na trh.

MacBook Pro sa dočkal výraznejšieho vylepšenia a získal najnovšie procesory s dvojnásobným výkonom. Samozrejmosťou sú aj Touch Bar, Touch ID či True Tone Retina displej.

MacBook Air ponúka tenký a ľahký dizajn v troch prevedeniach, dvojjadrový procesor 8. generácie, kvalitný stereofónny zvuk a celodennú výdrž batérie. MacBook Air je navrhnutý predovšetkým pre každodenné úlohy, ktoré ocenia študenti, ale aj bežní používatelia.

Aktualizovaný MacBook Air a MacBook Pro sú nateraz aj súčasťou kampane Apple s názvom Späť do školy. Zľavy pre študentov sa týkajú zariadení MacBook, iPad, služby AppleCare či výberu iného príslušenstva a služieb.

MacBook Air začína na 1099 amerických dolároch s dodatočnou zľavou vo výške 100 dolárov pre študentov. MacBook Pro začína na cene 1299 amerických dolárov a pre študentov je takisto zľavnený na výsledných 1199 dolárov. Ceny v eurách by mali byť podobné tým v dolároch, prípadne o niečo vyššie.

Zdroj: 9to5Mac

Prečítajte si aj:

Šéfdizajnér spoločnosti Apple, Jony Ive, odchádza po 30 rokoch zo svojho postu a vydáva sa na vlastnú cestu!