Sen sa stal skutočnosťou a Apple Store budú mať na dosah ruky aj Slováci

Doposiaľ bol najbližší Apple Store v Drážďanoch v Nemecku, kde to až tak na skok nebolo. Ak ste však chceli mať nové zariadenia medzi prvými, nebola iná možnosť, ako sadnúť do auta a vyraziť. To je ale minulosťou, Slováci, Česi, ale aj Maďari to budú mať do viedenského Apple Storu o poznanie bližšie. Samozrejme, čo sa týka Čiech, tak časť obyvateľstva to bude mať stále bližšie do Drážďan. Ak sa pozrieme na obyvateľov Rakúska, tak jedna polovica to bude mať bližšie do Viedne a tá druhá do Mníchova.

Prvý rakúsky Apple Store bude v priamom centre Viedni, v trojposchodovej budove, v ktorej predtým sídlila módna značka Esprit. Svoje brány veľkolepo otvorí 24. februára 2018 (sobota) o 9.30 hod. Plánujete výlet? Podľa dostupných fotografií, zatiaľ iba z exteriéru, to vyzerá veľmi zaujímavo a na dizajne si dal Apple, ako inak, záležať.

Prečo je výhodou mať Apple Store bližšie?

Ak chcete mať nové produkty medzi prvými, tak kde budú skôr, ako v Apple Store? Asi nikde! Chcete si zriadiť pre vaše zariadenia rozšírenú záruku – Apple Care? Stačí skočiť do Viedne a vybaviť. Vybavíte ju síce aj online, ale ak budete chcieť vymeniť napr. poškodené zariadenie za nové a na počkanie, tak jedine v Apple Store. Okrem toho majú tieto predajne špecifickú atmosféru, príjemný personál, množstvo zaujímavých doplnkov a v neposlednom rade je to silná Apple komunita, ktorá sa tu často stretáva.

Ak sa teda o tri týždne chystáte na veľkolepé otvorenie Apple Store vo Viedni, tak si zadajte do navigácie túto adresu: Kärntner Straße 11, 1010 Wien. Ak sa podarí, tak tam zavítame aj my, aby sme vám aspoň formou textu a videa ukázali, čo tento Apple Store ponúka a ako vyzerá.

Prečítajte si aj:

Unsane je psychologický triler od režiséra Stevena Soderbergha, ktorý bol natočený na iPhone

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE