Nevyzerá to však veľmi reálne.

Podľa informácií DigiTimes plánuje spoločnosť Apple pre rok 2020 vytvorenie balíkov, v ktorých by ste kúpili nové smartfóny iPhone spolu s bezdrôtovými slúchadlami AirPods. Na zaujímavú informáciu upozornil portál MacRumors.

Podobným smerom sa má okrem Apple vydať aj Samsung či Xiaomi. Ťažko povedať, ako u Samsungu či Xiaomi, no pri aktuálnej cene AirPods sa dá silno pochybovať o takejto možnosti. Muselo by totiž dôjsť k značnému navýšeniu ceny telefónu.

Zároveň sú AirPods dostatočne populárne a aj sa predávajú nadmieru dobre, preto je takýto krok iracionálny. Dopyt po nových AirPods Pro je dokonca taký vysoký, že spoločnosť rapídne navyšuje ich produkciu. AirPods sa aktuálne považujú za najpredávanejšie bezdrôtové slúchadlá na svete.

Apple už niekoľko rokov predáva slúchadlá s Lightning konektorom spolu so svojimi smartfónmi. V prípade klasických slúchadiel však hovoríme o cene približne 29 dolárov. Ak by sa tak skutočne stalo, je viac ako pravdepodobné, že AirPods by boli dodávané len s najvyšším a najdrahším modelom iPhonu.

Zdroj fotografií: TechCrunch

Zdroj: MacRumors

Prečítajte si aj:

Apple po debute iOS 13 mení spôsob vývoja operačných systémov. Už viac nechce zlú reputáciu kvôli množstvu chýb