Pripomína domovskú obrazovku iPhonu či iPadu.

Apple po dlhej dobe zmenil používateľské rozhranie webovej verzie služby iCloud, ktorá je dostupná na adrese iCloud.com. Zmenu si všimnete hneď po prvom otvorení stránky, ešte predtým, ako sa prihlásite do vášho účtu.

Vynovený iCloud pripomína domovskú obrazovku iPhonu či iPadu. Dominantnou črtou sú widgety webových verzií služieb od Applu, ako je emailový klient, kalendár, poznámky a pripomienky či kancelársky balík Pages/Numbers/Keynote. Takisto môžete spravovať vaše uložené kontakty alebo nájsť vaše Apple zariadenia cez nástroj Nájsť.

Nechýba ani prístup k súborom v úložisku iCloud Drive či k fotkám v iCloude, ku ktorým už môžete pristupovať aj cez aplikáciu Fotografie v systéme Windows 11. Vynovený iCloud.com tiež prehľadne informuje o vašom predplatnom a využitom cloudovom priestore.

Rozhranie služby iCloud.com si môžete čiastočne prispôsobiť výberom widgetov, ktoré chcete mať na domovskej stránke. Ignorujúc tento vizuálny prvok, funkcionalita webového iCloudu sa výraznejšie nezmenila. Môžete pristupovať k údajom v Apple službách, ktoré sa synchronizujú z vašich Apple zariadení.

iCloud.comZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Apple vynovil webový iCloud.com

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit