ASUS uvádza do predaja na Slovensku úplne nový ZenBook 14 (UX434).

Tento notebook je vybavený touchpadom ASUS ScreenPad 2.0. Ten funguje ako druhá dotyková obrazovka a zlepšuje tradičný zážitok z používania notebooku o druhý interaktívny displej pre zvýšenie produktivity. Touchpad ponúka intuitívne rozhranie v štýle smartfónov, ktoré umožňuje jednoduchú správu úloh a multitasking.

ZenBook 14 (UX434) tiež disponuje bezrámikovým NanoEdge displejom s pomerom obrazovky k telu na úrovni 92 %, procesorom až do 8. generácie Intel Core i7, grafickou kartou do NVIDIA GeForce MX250, 16 GB RAM, ultrarýchlym PCIe® SSD úložiskom a gigabitovou Wi-Fi 5.

Hlavným lákadlom notebooku je atypický touchpad. ScreenPad 2.0 ponúka väčšiu dotykovú plochu s veľkosťou 5,65 palca a v kombinácii s novým softvérom ScreenXpert prináša nové funkcie a vlastnosti.

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Tento sekundárny dotykový displej zlepšuje produktivitu a umožňuje plynulejšiu prácu. Funkcia Quick Key automatizuje postupné stláčanie klávesov jedným ťuknutím, Handwriting umožňuje prirodzené zadávanie textu a Number Key oceníte pri rýchlom zadávaní dát.

Upravené používateľské rozhranie pripomína smartfóny a je intuitívnejšie a jednoduchšie na používanie. Vývojári tretích strán môžu využiť ASUS API knižnice, aby optimalizovali svoj softvér pre použitie na touchpade ScreenPad.

ASUS ZenBook 14 (UX434) s procesorom Intel Core i7 je v predaji na Slovensku za 1 329 eur.

Zdroj: ASUS

Prečítajte si aj:

Recenzia ASUS ZenBook Pro Duo: Dva 4K displeje a grafická karta na hry

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit