Aj Asus chce dať zbohom výrezom a dieram v displejoch.

Taiwanská spoločnosť v poslednej dobe v tichosti predstavuje veľmi zaujímavé telefóny a už pri prvom pohľade na nový render modelu Zenfone 6, nemusí tomu byť inak ani pri pripravovanom modeli.

Obrázok bol zdieľaný na oficiálnom Twitter účte Asusu a zobrazuje obrysy telefónu. Ten zdanlivo nemá žiadne rámiky okolo displeja, žiadny výrez alebo dieru. Vo vrchnej časti smartfónu je vidieť žiaru, ktorá by mohla naznačovať vyskakovaciu selfie kameru. V každom prípade, výrobca musí predný fotoaparát niekde zabudovať.

Okrem “moderného dizajnu a mimoriadnej revolúcie” obrázok nič viac neprezrádza. Z toho môžeme usudzovať, že novinka príde s funkciami alebo výbavou, ktoré sme nemal možnosť vidieť. Celoobrazovkový dizajn by bol príjemným bonusom.

Aj napriek tomu, že obrázok naznačuje mimoriadne tenké rámiky okolo displeja, stále to nie je zárukou, že tomu bude tak aj v skutočnosti. Niekedy sú rendery iba dobre vyzerajúce modely smartfónov.

Aj keď teraz sa môžeme iba domnievať ako bude v skutočnosti novinka vyzerať, na oficiálne predstavenie nebudeme musieť už dlho čakať. Asus Zenfone 6 sa verejnosti predstaví 16. mája a podľa dostupných informácií z Antutu by sme sa mali dočkať vskutku výbornej výbavy. Snapdragon 855 a 6 GB RAM budú zárukou vysokého výkonu.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

OnePlus 7 a 7 Pro: Pozrite si kompletné technické parametre ešte pred oficiálnym predstavením

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.