Do predstavenia týchto očakávaných telefónov zostávajú ešte dva týždne.

Je celkom bežné, že technické parametre pripravovaných smartfónov výrobca nedokáže ustrážiť a dostávajú sa do sveta ešte pred oficiálnym odhalením. To isté sa udialo aj v prípade noviniek od OnePlus – 7 a 7 Pro. Štandardný model dostane do výbavy duálny fotoaparát a veľkú batériu s rýchlym nabíjaním WarpCharge.

V prípade modelu Pro sa na zadnej strane smartfónu objaví tretí širokouhlý objektív a vo vnútri extra veľká porcia pamäte RAM, ktorá dosiahne až 10 GB. O niečo menšia bude batéria, ktorá sa musela použiť pravdepodobne  kvôli pop-up mechanizmu selfie fotoaparátu.

Väčšina špecifikácií unikla už dávnejšie, ale toto je prvý kompletný zoznam so všetkými dôležitými údajmi v priamom porovnaní modelov. Je jasné, že obe zariadenia budú obsahovať AMOLED displej. Na odomykanie sa už štandardne využíva aj čítačka odtlačkov prstov v displeji. O poriadnu dávku výkonu sa bude starať vlajkový čipset Snapdragon 855. Je aj potešujúce vidieť, že OnePlus sa drží svojej dizajnovej línie a opäť ponúka to najlepšie.

Primárnym 48 Mpx senzorom bude pravdepodobne IMX586 od Sony a tentokrát ho už bude dopĺňať sekundárny teleobjektív. Tretí snímač v prípade modelu 7 Pro vylepší fotografický zážitok. Aj keď ešte nepoznáme presné špecifikácie tohto fotoaparátu je známe, že bude mať širokouhlý objektív.

Zdrojom špecifikácií je používateľ siete Baidu. V čase písania tohto článku post už nie je dostupný. Vierohodnosť týchto parametrov je tak mierne otázna, pričom na každú otázku ohľadom parametrov dostaneme odpoveď už 14. mája, kedy nám OnePlus predstaví svoje novinky, ktoré vraj nebudú vôbec lacné.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj :

OnePlus 7 Pro získal vysoké skóre v hodnotení displejov. O jeho kvalitách sa presvedčíme už čoskoro

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.