Telefón bude oficiálne predstavený 26. augusta 2020.

ASUS ZenFone 6 bol jeden z mála smartfónov, ktorý sa v roku 2019 dokázal odlíšiť od konkurencie. Ďakovať za to môže najmä otočnému fotoaparátu, ktorý slúžil ako selfie aj hlavný fotoaparát.

Nástupca úspešného smartfónu od ASUSu, ZenFone 7, bude oficiálne predstavený už 26. augusta 2020, avšak na internete sa v predstihu objavili fotografie a informácie. Fotografia balenia telefónu prezrádza, že ho bude poháňať procesor Snapdragon 865 s taktom 2,84 GHz a vo výbave bude mať 8 GB RAM a 128 GB úložisko.

Telefón takisto ponúkne 6,67-palcový Full HD+ displej a otočný fotoaparát, ktorý bude tentoraz pozostávať z troch senzorov – zo 64 Mpx hlavného senzoru a ďalších dvoch fotoaparátov s rozlíšením 12 a 8 Mpx. Teoreticky by mohlo ísť o ultraširokouhlý fotoaparát a teleobjektív, avšak to sú špekulácie.

Ďalšie dostupné informácie hovoria o tom, že ASUS predstaví dve verzie svojho smartfónu. Základný model ZenFone 7 by mal dopĺňať aj lepšie vybavený ZenFone 7 Pro. Spomína sa aj 5000 mAh batéria a cena od 499 eur. Detaily spoznáme o pár dní, dovtedy si pozrite prvé fotografie očakávaného telefónu.

Zdroj: Twitter, mysmartprice

Prečítajte si aj:

ASUS ZenFone 6: Otočný fotoaparát a 5000 mAh batéria (Doplnené o VIDEO TOUCHIT)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit