Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Atos prostredníctvom svojej technologickej značky Bull uvádza Hoox for business.

Ide o prvé riešenie, ktoré ponúkne bezpečnú komunikáciu naprieč celým komunikačným reťazcom – od smartfónov cez aplikácie až po infraštruktúru. Hoox for business je zárukou komplexnej ochrany dôverných a strategických údajov pre všetkých profesionálov v súkromnom sektore i verejnej sfére. Zvlášť v dnešnej dobe, keď význam ochrany osobných údajov a zabezpečenia citlivých dát rastie, je podobný koncept ochrany mobilnej dátovej komunikácie viac ako aktuálny. Bezpečná komunikácia je v odvetví narastajúcim problémom a toto riešenie jednotlivcom umožňuje komunikovať v bezpečnom prostredí a v súlade s existujúcimi reguláciami.

Hoox for business kombinuje súkromie s intuitívnym používateľským zážitkom. Ide o kompletné riešenie, ktoré zaisťuje bezpečnosť mobilných profesionálov bez ohľadu na aplikácie, zariadenia a infraštruktúru. Zahŕňa nový rad ultra bezpečných smartfónov, špecifické funkcie, určené pre mobilných profesionálov, ako aj služby na správu a autentifikáciu aplikácií. Pre väčšie spoločnosti, bezpečnostné zložky a štátnu správu je možnosť kompletnej správy a zabezpečenia mobilnej dátovej komunikácie a predovšetkým úplná kontrola nad aplikačnou výbavou smartfónov zásadná pri riešení bezpečnostnej politiky.

Zabudované nástroje pre bezpečnú spoluprácu vrátane jedinečnej konferenčnej funkcie

Komunikačné nástroje sú integrované s natívnymi aplikáciami. Intuitívne riešenie, jednoduché na používanie, zaisťuje profesionálnu efektivitu prostredníctvom bezpečného použitia všetkých kľúčových funkcií smartfónu. Jeho súčasťou sú aj doplnkové funkcie, šité na mieru spolupráci – hlasové konferencie pre viacerých používateľov, skupinové posielanie správ i hlasová schránka, to všetko je bezpečné.

Pre dosiahnutie najvyššej bezpečnosti je súčasťou komunikačnej infraštruktúry aplikačný obchod

Komunikačná infraštruktúra Hoox for business obsahuje súkromný aplikačný obchod pre každú organizáciu. Tento priestor umožňuje deliť sa o biznisové ako aj všeobecné aplikácie. Všetky sú predtým otestované Atosom. To zaistí, že organizácie sa môžu spoľahnúť na bezpečnosť aplikácií, ktoré ich zamestnanci využívajú.

Úplne vynovený rad smartfónov

Nové smartfóny Hoox s Androidom pokrývajú potreby aj tých najnáročnejších používateľov. Vďaka kompletnej bezpečnosti riešenia (terminál, USB porty, Wi-Fi, Bluetooth, komunikácia, dáta a aplikácie) Hoox for business ponúka komplexnú ochranu proti zachyteniu komunikácie a prieniku, dokonca i v prípade krádeže smartfónu.

Ochranu a údržbu Hoox for business zabezpečujú európski experti Atosu. Sú dostupné buď vo forme služby alebo ako on-premise riešenie, ktoré zaistí úplnú kontrolu nad dátami organizácie.

 

Značky: