Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Atos, medzinárodná spoločnosť, poskytujúca digitálne služby, získala za svoj výnimočný prínos ako partner spoločnosti SAP ocenenie SAP Pinnacle Award 2015 v kategórii Global Value-Added Reseller roka. Spoločnosť SAP každoročne udeľuje tieto ocenenia top partnerom, ktorí vynikajú vo vývoji a rozvoji partnerstva so SAP a pomáhajú zákazníkom lepšie fungovať. Víťazov a finalistov vyberali na základe odporúčaní SAP, zákazníckej spätnej väzby a výkonových ukazovateľov v nasledujúcich kategóriách: Exponenciálny rast, Cloud, Platforma a Tvorba hodnoty.

Atos Slovensko bude Generálnym partnerom na konferencii SAP Fórum Slovakia, ktorá sa uskutoční 28.-29. Mája 2015 na Zochovej chate.

„Toto ocenenie je uznaním vynikajúcich služieb, ktoré poskytujeme vďaka úzkej spolupráci so spoločnosťou SAP, aby sme zákazníkom umožnili získať väčšiu hodnotu a podieľali sa na vývoji a rozširovaní ich úspechu. Náš zdar má počiatky takmer pred troma rokmi, keď sme podpísali global value-added reseller dohodu so spoločnosťou SAP a zapojili do projektu 35 našich miestnych organizácií. Počas tohto obdobia sme zdvojnásobili náš biznis, zaznamenali sme ohromný rast obratu a zároveň sme poskytli zákazníkom služby najvyššej triedy,“ vysvetlil Frenk Verburgt, Global Head of SAP Alliance management v spoločnosti Atos.

„K úspechu, ktorý sme zožali ako partner spoločnosti SAP prispelo naše široké end-to-end portfólio i to, že sme medzi prvými začali pracovať s platformou SAP HANA. Na globálnej úrovni sme sa podieľali na mnohých úspešných zákazníckych projektoch. Pomáhali sme vyvíjať a nasadzovať biznis balíček na rýchlu a účinnú správu Big Data a procesov. Cieľom spoločnosti je dláždiť cestu pre úspech zákazníkov,“ dodal.

Jedným z príkladov, kde Atos úspešne zaviedol riešenie SAP, je najväčší bulharský výrobca elektrických zariadení pre domácnosti a elektrických ohrievačov vody. Spoločnosť TESY pôsobí v 57 krajinách na 4 kontinentoch.

„Cieľom zavedenia aplikácie SAP ERP v spoločnosti TESY je zmena core biznis procesov, ako je plánovanie výroby, či obstarávanie a zlepšenie kvality dát, reportingu a analýz,“ povedala Desislava Dišleva, finančná manažérka v spoločnosti TESY. „Za úspechom projektu je spolupráca s vysoko profesionálnymi konzultantmi z Atosu pri implementácii finančného modulu, modulov controllingu, plánovania výroby, správy materiálov, skladu, či predaja a distribúcie, ktoré sú súčasťou SAP ERP. Výsledkom je, že teraz zisťovanie dostupnosti tovaru a odpovedanie zákazníkom zaberie menej času, podarilo sa dosiahnuť integráciu procesov predaja a plánovania výroby a je dostupná solídna platforma na budúci vývoj doplnkových funkcií.“

Atos spolupracuje so spoločnosťou SAP už vyše 30 rokov a nedávno získal ocenenie Sustainability Partner rokov 2012 a 2013, ako aj Application Co-Innovation Partner roka 2013.

„Stále viac a viac spoločností si volí riešenia od SAP. Prisudzujeme to v mnohom sile a angažovanosti našich partnerov,“ povedal Rodolpho Cardenuto, prezident Global Partner Operations, SAP. „Spoločne s partnermi ako je Atos, pomáhame našim zákazníkom fungovať jednoducho a čo najlepšie. Atos je príkladom líderstva a pozitívneho prístupu. Blahoželáme všetkým, ktorí sa v Atose na získaní zaslúženého ocenenia SAP Pinnacle Award podieľali.“

SAP Pinnacle Award upozorňuje na mimoriadne príspevky partnerov spoločnosti SAP, oceňuje ich zanietenosť pre tímovú prácu, inovatívny prístup a schopnosť posúvať hranice možností v pomoci zákazníkom pri dosahovaní ich cieľov.  Víťazi boli formálne ocenení na podujatí SAP Global Partner Summit, ktoré sa konalo 4.mája spoločne s podujatím SAPPHIRE NOW.

Značky: