Pri príležitosti blížiaceho sa Valentína zverejnili tri známe osobnosti svoj romantický hudobný výber. MMA zápasník Attila Végh, biatlonistka Paulína Fialková a cestovateľ Milan Bez Mapy prezradili, na aké zamilované pesničky nedajú dopustiť. Ich valentínske playlisty si môžete vypočuť v aplikácii Deezer, ktorú stiahnete aj v Huawei AppGallery.

Attila Végh a jeho slovenská romantika

Povedali by ste, že vo valentínskom zozname najznámejšieho MMA zápasníka u nás nájdeme ozajstnú slovenskú romantiku? “Pesnička Lúč od Buranowski mi pripomína našu svadbu s manželkou, spieval nám ju naživo na prvý tanec na našej svadbe. Tiež mám veľmi rád aj Bosorku od Elánu, ktorú s manželkou často počúvame,” približuje Attila.

Attila Vegh, Zdroj: Huawei

Attila Vegh, Zdroj: Huawei

No ani maďarská tvorba v jeho slúchadlách nesmie chýbať. “Špeciálny vzťah mám k pesničke od Kis Grófo – Mert a nézését, meg a járását. Keď sme ešte pred lockdownom chodili na chaty a rozlúčky so slobodou, som si ju tak obľúbil, že všetci hovoria, že je to moja hymna. Je veľmi zábavná a každý v mojom okolí, kto nevie ani ceknúť po maďarsky, sa už naučil ten text, lebo je to veľmi chytľavé,” hovorí Attila.

Celý Attilov valentínsky playlist v aplikácii Deezer

Paulína Fialková nedá dopustiť na Karla Gotta

Slovenská biatlonistka svojím číslom jeden vo vlastnom zamilovanom hudobnom výbere prekvapila. Hoci v ňom nechýbajú ani aktuálni zahraniční interpreti, na prvé miesto dala pomerne netradičné meno. “V mojom playliste nemôže chýbať božský Kája. Aj keď patrím už k inej generácii, jeho piesne ma vždy vedeli chytiť za srdce,” hovorí Paulína a prezradila aj detail zo svojho súkromia.

Paulína Fialková, Zdroj: Huawei

Paulína Fialková, Zdroj: Huawei

“Najradšej mám na pieseň Když muž se ženou snídá, pretože mi ju môj priateľ zvykne púšťať k raňajkám ako podmaz. Či už sme doma alebo vo svete, raňajkujeme často s Kájom,” prezrádza biatlonistka. V jej valentínskom výbere však nájdeme aj napríklad Elán či zahraničných interpretov ako Lady Gaga, Rihanna alebo Maroon 5.

Celý Paulínin valentínsky playlist v aplikácii Deezer

Milan Bez Mapy a jeho Srdce v kufri

Cestovateľ Milan Bez Mapy je známym milovníkom latinskej Ameriky. Aké pesničky mu spôsobujú motýle v bruchu? “Na Deezeri mám celý latino playlist, všetky pesničky v ňom sú po španielsky. Pesničky sa mi takmer vždy spájajú s konkrétnymi miestami, ľuďmi a situáciami. Je tam aj pesnička „Hawáí“ od Malumu. Na jeseň som navštívil viacero ostrovov v Grécku a na jednom z nich zažil krátky, no intenzívny románik. Žiaľ, ako to už občas býva, z mojej strany to bolo vážnejšie, ako len dovolenková láska. Od kedy sme sa kvôli tomu prestali stretávať, táto pesnička mi vždy pripomenie jesenné grécke slnko, suvlaki a krásne more. Vždy, keď si nasadím svoje slúchadlá FreeBuds Pro a pustím si ju, dostanem zimomriavky,” prezrádza Milan.

Milan Bez Mapy, Zdroj: Huawei

Milan Bez Mapy, Zdroj: Huawei

“Druhou pesničkou je pesnička „Corazón En La Maleta“ od Luisa Fonsi. V preklade znamená „Srdce v kufri“ a trochu ma vystihuje. V pesničke sa spieva o tom, život je príliš krátky na hádky a vždy je lepšie sedieť v lietadle, vlaku, na lodi či v autobuse, než sa s niekým hádať o čomkoľvek. Samozrejme, vždy so srdcom zabaleným v kufri so sebou,” s úsmevom uzatvára Milan.

Celý Milanov valentínsky playlist v aplikácii Deezer

 

 

Značky: