Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na 18. ročníku automobilovej výstavy Auto Shanghai predstaví vynálezca automobilu popri koncepte GLB aj novú verziu limuzíny Mercedes-AMG A 35. Svoj debut na čínskej pôde oslávi EQC (kombinovaná spotreba energie: 22,2 kWh / 100 km, kombinované emisie CO2: 0 g / km, predbežné údaje)1 a nová Mercedes-Benz GLE.

Záujemcovia z celého sveta môžu prostredníctvom online platformy Mercedes me media sledovať živý prenos z podujatia Mercedes-Benz Media Night, ktoré sa bude konať 15. apríla od 13:00 (CEST). Živý prenos z viacerých uhlov kamier z podujatia Media Night, záznam z tlačovej konferencie zo 16. apríla ako aj špeciál pre média bude možné nájsť na media.mercedes-benz.com/AutoShanghai2019. Tlačové materiály, fotky a videá týkajúce sa noviniek budú k dispozícii na mediálnom hube.

V Šanghaji oslavuje svetovú premiéru koncept GLB. Vyznačuje sa robustným vzhľadom a dostatočným priestorom až pre sedem osôb. Výrazné proporcie zo sveta kompaktných SUV a veľkorysý vnútorný priestor z neho robia ideálne rodinné vozidlo a spoločníka na voľný čas.

Svetovú premiéru zažije aj nový vstupný model do sveta Mercedes-AMG: nový variant sedanu A 35 4MATIC je postavený výhradne pre čínsky trh. Štvordverový model kombinuje športový charakter typický pre značku s veľkým priestorom.

1 Informácie o spotrebe elektriny a emisiách CO2 sú predbežné a boli stanovené nemeckou technickou službou. Informácie o dojazde sú tiež predbežné. ES typové schválenie a osvedčenie o zhode s úradnými hodnotami ešte nie sú k dispozícii. Odchýlky medzi informáciami a úradnými hodnotami sú možné.

Značky: