Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V rámci svojej športovej kolekcie spoločnosť Bang & Olufsen s potešením oznamuje pridanie nových farebných verzií Beosound A1 a Beoplay E8 Sport vo vyhotovení Anthracite Oxygen. Kľúčové dizajnové detaily sú zvýraznené kyslíkovou modrou, aby poskytli kontrast proti čiernej antracitovej farbe a vytvorili tak sofistikovanú povrchovú úpravu, keď cvičíte.

Beoplay E8 Sport

Beoplay E8 Sport

Oceňovaný prenosný Bluetooth reproduktor druhej generácie od spoločnosti Bang & Olufsen má certifikát IP-67, čo znamená, že je odolný voči prachu aj vode. Beosound A1 sa môže pochváliť až 18 hodinami prehrávania, skutočným 360-stupňovým všesmerovým a silným zvukom, zabudovanou funkciou Alexa a poľom s tromi mikrofónmi, ktoré poskytuje vynikajúci hlasitý odposluch. Vďaka remienku môžete reproduktor zavesiť, keď cvičíte, alebo si ho položíte vedľa seba pri joge.

Beoplay E8 Sport vynikajú tým, že prinášajú špičkový zvuk a dizajn do rodiny športových slúchadiel umiestnených v puzdre na bezdrôtové nabíjanie. Materiály športového sveta zamerané na výkon, ako je guma a textúrovaný silikón, sú kombinované s kyslíkovo modrými hliníkovými detailmi, ktoré pridávajú presnosť aj eleganciu. Vďaka vodotesnosti s certifikáciou IP57 sú slúchadlá úplne odolné voči vode, čo vám umožní sústrediť sa iba na váš tréning.

Celodenná výdrž batérie Beoplay E8 Sport znamená, že slúchadlá dokážu prehrávať hudbu dlhšie ako môže trvať váš tréning. Batéria vydrží na jedno nabitie až sedem hodín, zatiaľ čo elegantné puzdro potiahnuté silikónom poskytuje ďalšie tri nabitia, vďaka čomu dostanete celkovú dobu prehrávania 30 hodín. Bluetooth 5.1, AAC a aptX kodeky zabezpečujú dokonalé pripojenie a reprodukciu zvuku na všetkých zariadeniach so systémom iOS a Android.

Značky: