Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bang & Olufsen dnes predstavuje Beovision Contour v novej verzii s uhlopriečkou 55“, ktorý poskytuje úžasný televízny a hudobný zážitok typu „všetko v jednom“ vďaka zvukovej technológii založenej na oceňovanom soundbare Beosound Stage.

Spoločnosť Bang & Olufsen rozšírila svoj sortiment o 55“ verziu Beovision Contour, čím vytvorila ďalšie možnosti pre zákazníkov hľadajúcich dokonalú televíziu. Môže sa stať majstrovským dielom obývacej izby pre tých, ktorí hľadajú kompaktnú veľkosť obrazovky, alebo dokonalým televízorom v ďalšej izbe vďaka mnohým možnostiam umiestnenia a výberu medzi 55“ a 48“ verziou.

Beovision Contour, ktorý vychádza z dizajnérskeho jazyka Bang & Olufsen a je navrhnutý v spolupráci s dizajnérom Torstenom Valeurom, je klasický a minimalistický. Nádherný hliníkový rám, ktorý rámcuje obrazovku, predstavuje bezkonkurenčné skúsenosti spoločnosti Bang & Olufsen v oblasti výroby hliníka vo Factory 5 v dánskom Strueri.

Od chvíle, keď je Beovision Contour zapnutý, poskytuje oceňovaná 3-kanálová technológia reproduktorov a Dolby Atmos z Beosound Stage vynikajúci televízny zážitok. Za krytom reproduktora Beovision Contour je jedenásť výkonných meničov a zosilňovačov reproduktorov. Zahŕňa tiež 4 x 4-palcové basové meniče vyrobené špeciálne so zameraním na umožnenie väčšieho pohybu kužeľa, ktoré poskytujú vylepšený basový výkon až do 30 Hz. Beovision Contour, ktorý je vybavený 55-palcovou OLED obrazovkou najnovšej generácie od spoločnosti LG, je neprekonateľný, ak ide o realistické podanie farieb a absolútnu úroveň čiernej, čo umožňuje plný zážitok z televízie Bang & Olufsen.

Beovision Contour bol vyvinutý tak, aby zakryl nepotrebné rušivé prvky a odhalil nadčasové dizajnové prvky a prírodné materiály, ktoré doplnia akýkoľvek interiér v domácnosti. Vyberte si z troch farebných vyhotovení dostupných v striebornej, čiernej antracitovej farbe a krásnom zlatom tóne so zladenými povrchovými úpravami z textílie alebo drevenej dyhy pre predný kryt reproduktora. Všetky káble sú vedené cez stredovú zadnú časť televízora a skryté pred očami, čo ponúka holistický 360-stupňový dizajn. Všetky integrované zdroje možno pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača Beoremote One, ktorý je vyrobený z jedného extrudovaného kusu hliníka.

Ako integrovaný prvok Beovision Contour boli navrhnuté tri možnosti stojanov, ktoré vytvárajú minimalistický vzhľad. Hliníkový podlahový stojan je možné manuálne otočiť o 180 stupňov z oboch strán, aby bol zaistený najlepší zážitok zo sledovania s ľahkou a modernou estetikou. Beovision Contour je možné tiež pripevniť na stenu pomocou nástenného držiaka spoločnosti Bang & Olufsen, ktorý bol vyrobený tak, aby bolo možné televízor posúvať pod uhlom, aby vyhovoval ľubovoľnému spôsobu sledovania. Spoločnosť Bang & Olufsen taktiež vytvorila stolový stojan vyrobený z pevného obdĺžnikového hliníkového sochoru, aby bolo možné televízor umiestniť na poličku alebo podlahu.

Značky: