Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Bang & Olufsen dnes oznámila rozšírenie svojho televízneho portfólia o nový 48” Beovision Contour, aktualizácie pre Beovision Eclipse-55 2. generácie a pridanie motorizovaného podlahového stojana Beovision Harmony do svojej vynikajúcej kolekcie.

Zvuk predstavuje viac ako polovicu obrazu“ je jadrom Beovision filozofie spoločnosti Bang & Olufsen. Kombináciou integrovaného 3-kanálového výkonného zvukového systému s najnovšou generáciou technológie OLED TV od spoločnosti LG Electronics, ktorá je známa vynikajúcou vizuálnou kvalitou, zaručuje televízne portfólio spoločnosti Bang & Olufsen skutočne pohlcujúci zážitok z domácej zábavy. Vďaka tomuto víťaznému vzorcu je spoločnosť Bang & Olufsen na jedinečnou tým, že ponúka najlepší výkon pri zachovaní nekompromisného prístupu k dizajnu a remeselnému spracovaniu. S uvedením produktu Beovision Contour teraz ponúka Bang & Olufsen portfólio televízorov dostupných vo veľkostiach obrazovky 48” až 88” s tromi rôznymi konceptmi, ktoré vyhovejú všetkým požiadavkám:

  • Minimalistický 48” Beovision Contour poskytuje televízny a hudobný zážitok typu „všetko v jednom“ dosiahnutý pomocou zvukovej technológie vychádzajúcej z oceňovaného zvukového panelu Beosound Stage
  • 55” a 65” Beovision Eclipse ponúkajú vynikajúci televízny a hudobný zážitok a je možné ich pripojiť k externým reproduktorom pomocou zabudovaného dekodéra priestorového zvuku, aby sa dosiahlo ešte väčšie filmové pohltenie. Pridanie motorizovaného podlahového stojana a nástenného držiaka umožňuje vysoký stupeň flexibility umiestnenia
  • Beovision Harmony je navrhnutý ako stredobod domácej filmovej zábavy na veľkej obrazovke a s veľkosťami od 65” až do 88”. Vďaka zabudovanému dekodéru priestorového zvuku 7.1 je možné pripojiť osem reproduktorov Beolab, ako sú Beolab 18, Beolab 50 a Beolab 90, aby ste dosiahli dokonalý filmový zážitok. Zákazník si môže navyše vybrať z množstva rôznych farieb a povrchových úprav, aby vytvoril u výrobkov jednotnú estetiku. Je tiež možné vytvoriť povrchovú úpravu na mieru pre Beovision Harmony, Beolab 50 a Beolab 90 pre tých, ktorí chcú vlastniť úplne jedinečný produkt

Beovision Contour

Beovision Contour predstavuje špičkový filmový a hudobný zážitok v jedinom zariadení, ktorý vám umožní slobodu používať ho ako primárny alebo sekundárny TV v závislosti od veľkosti vašej domácnosti. Beovision Contour je možné umiestniť kdekoľvek pre optimálnu integráciu dekorácie, či už je to v kuchyni, spálni alebo v obývacej izbe, na podlahe, stene alebo stole. Beovision Contour bol navrhnutý tak, aby zakryl rušivé elementy, zatiaľ čo odhaľuje nadčasové dizajnové prvky a prírodné materiály, ktoré dopĺňajú akýkoľvek domáci interiér. Vyberte si z troch vyhotovení dostupných v striebornej, čiernej antracitovej farbe a v krásnom zlatom tóne so zladenými povrchovými úpravami z textílie alebo drevenej dyhy pre predný kryt reproduktora. Drevená dyha je k dispozícii v prevedení svetlý dub alebo dymový dub, aby zodpovedali farebnej variante hliníkového rámu. Všetky káble sú vedené cez stredovú zadnú časť televízora a skryté pred očami. Poskytujú holistický 360-stupňový dizajn, ktorý umožňuje televízoru zostať vizuálne príťažlivým z ľubovoľného uhla.

Sme nadšení, že na trh môžeme uviesť úžasný televízor Beovision Contour, ktorý napriek svojej veľkosti neohrozuje kvalitu ani estetiku dizajnu. Naši zákazníci nám hovoria, že túžia po obrazovkách strednej veľkosti s flexibilnými možnosťami umiestnenia postavených na najvyšších štandardoch výkonu a dizajnu, a preto sme vytvorili Beovision Contour,“ hovorí Christoffer Østergaard Poulsen, starší viceprezident produktového manažmentu v spoločnosti Bang & Olufsen.

Tri možností využitia stojanov boli navrhnuté ako integrálna súčasť Beovision Contour, ktoré vytvárajú minimalistický vzhľad. Hliníkový podlahový stojan je možné manuálne otočiť o 180 stupňov z oboch strán, aby bol zaistený najlepší zážitok zo sledovania, a má ľahkú a modernú estetiku. Ak chcete svoj Beovision Contour pripevniť na stenu, spoločnosť Bang & Olufsen šikovne skonštruovala nástenný držiak, ktorý vám umožní pohyb a natočenie televízora tak, aby vyhovoval vašim požiadavkám. Spoločnosť Bang & Olufsen taktiež vytvorila stolový stojan vyrobený z pevného obdĺžnikového hliníkového sochoru, aby bolo možné televízor umiestniť na poličku alebo podlahu.

Beovision Contour, ktorý vyšiel z dizajnového jazyka spoločnosti Bang & Olufsen a je navrhnutý v spolupráci s Torstenom Valeurom, je klasický a jednoduchý, zbavený nadbytočnosti. Veľkolepý hliníkový rám, ktorý rámcuje obrazovku, inšpiroval názov „Contour“ a predstavuje bezkonkurenčné skúsenosti spoločnosti Bang & Olufsen v oblasti výroby hliníka vo Factory  5 v dánskom Strueri. Eloxovanie na povrchu hliníka sa dosiahlo procesom leštenia striebrom pred leptaním, aby sa vytvoril jemný a saténový povrch.

Za krytom reproduktora Beovision Contour je jedenásť výkonných meničov reproduktorov a zosilňovačov so zvukovou technológiou z oceňovaného Beosound Stage. Zahŕňa tiež 4 x 4 palcové basové meniče vyrobené špeciálne so zameraním na umožnenie väčšieho pohybu kužeľa, ktoré poskytujú vylepšený basový výkon až do 30Hz. Beovision Contour je vybavený 48-palcovou OLED obrazovkou najnovšej generácie od spoločnosti LG s realistickým podaním farieb a absolútnou úrovňou čiernej, ktorá umožňuje plnohodnotný zážitok z televízora Bang & Olufsen. Všetky integrované zdroje možete pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača Beoremote One, ktorý je vyrobený z jedného extrudovaného kusu hliníka.

Beovision Eclipse 2.generácie

Po úspechu najpredávanejšieho modelu Beovision Eclipse 1. generácie, ktorý je k dispozícii v najpopulárnejších veľkostiach obrazoviek 55” a 65”, uviedla spoločnosť Bang & Olufsen na trh Beovision Eclipse 2. generácie. Tento bol vylepšený tak, že obsahuje najnovšiu technológiu obrazovky LG OLED GX a aktualizáciu zvukového centra zameranú na novú obrazovku. Beovision Eclipse 2. generácie ponúka vynikajúci televízny a hudobný zážitok vďaka integrovanej výkonnej 3-kanálovej stereofónnej zostave, ktorá zabezpečuje ostrý a detailný prejav a dialógy. Teraz je možné využiť káblové a bezdrôtové pripojenie k ďalším reproduktorom Beolab pomocou integrovaného dekodéra priestorového zvuku, čo umožňuje plnohodnotný 7.1-kanálový pohlcujúci filmový zážitok. Televíznu obrazovku môžete teraz otočiť do svojej obľúbenej polohy sledovania stlačením tlačidla vďaka pridaniu motorizovaného podlahového stojana alebo motorizovaného držiaka na stenu, čo ponúka vysoký stupeň flexibility umiestnenia.

Beovision Harmony Floor Stand

Koncept Beovision Harmony spočíval v integrácii veľmi veľkej obrazovky do vašej hlavnej miestnosti prostredníctvom predstavenia zážitku s takmer magickým pohybom vysúvania TV. Týmto sa dosiahlo riešenie dominancie čiernej obrazovky, keď sa televízor nepoužíva, a to vďaka čiastočnému zakrytiu obrazovky krytmi reproduktorov. Ikonický filmový zvukový prejav Bang & Olufsen je dodávaný s brilantnou zrozumiteľnosťou reči a silou, zatiaľ čo nápaditý dizajn premení Beovision Harmony na oveľa viac ako na neživú čiernu obrazovku, keď sa nepoužíva.

Tento televízor bol posunutý na vyššiu úroveň pridaním nového motorizovaného podlahového stojana dostupného v strieborných, mosadzných, bronzových a zlatých tónoch, ktoré ladia s hliníkovými krytmi. Podlahový stojan Beovision Harmony vám dáva viac možností umiestnenia a poskytuje dokonalý zážitok zo sledovania z každého uhla. Motorizovaný stojan bol starostlivo zorganizovaný tak, aby dopĺňal pohyb Beovision Harmony a poskytuje ešte pôsobivejšie stvárnenie zážitku.

Beovision portfólio spoločnosti Bang & Olufsen demonštruje svoj nekompromisný prístup k dizajnu, remeselnému spracovaniu a zvukovým prejavom, ktoré ponúkajú ultimátne filmové a pohlcujúce audio-vizuálne momenty.

Cena a dostupnosť

Beovision Contour vrátane nástennej konzoly (odporúčaná maloobchodná cena 5700 EUR / 5150 GBP / 40000 DKK), Beovision Eclipse-55 2. generácie s motorizovaným podlahovým stojanom (odporúčaná maloobchodná cena 9955 EUR / 8650 GBP / 73100 DKK) sú k dispozícii online a v obchodoch Bang & Olufsen v Európe od novembra 2020. Globálna dostupnosť  je naplánovaná od februára 2021.

Beovision Harmony 65” s dreveným krytom a motorizovaným podlahovým stojanom (odporúčaná maloobchodná cena 17400 EUR / 15100 GBP / 127400 DKK) je k dispozícii online a v obchodoch Bang & Olufsen.

Ak sa chcete dozvedieť viac, sledujte @bangolufsen konverzácie na Instagrame, Facebooku, Twitteri, YouTube a použite Linkedin a použite #BeovisionContour, #BeovisionHarmony and #BeovisionEclipse.

Značky: