Táto aplikácia umožňuje deťom pripojiť sa k Batmanovmu tímu Knightwatch, ktorý bojuje proti zločinu, pričom zažijú akčný svet super hrdinu, ktorého dôverne poznajú viaceré generácie – teraz aj pre iOS zariadenia.

Okrem toho sa (nielen) deti naučia používať Bat-Technológie v boji proti zločinu a pomáhať brániť Gotham City pred zlými protivníkmi. Aplikácia DC Batman Bat-Tech Edition je plná exkluzívneho obsahu, ako sú napr. komiksy, mini hry, AR filtre atď. Virtuálna realita je v tomto prípade dôležitá, nakoľko vás dokonale vtiahne do deja a priblíži vám všetky technológie, ktoré Batman používa.

BatmanZdroj: Batman

Batman

Aplikácia je vo veľkom rozsahu bezplatná a zameraná na deti vo veku od 6 do 12 rokov. S pomocou rozšírenej reality (AR) sa deti ponoria do sveta ikonického super hrdinu, ktorý pomocou technológií boja proti zločinu prekazí nekalé úmysly Jokera, Mr. Freezeho, Riddlera a ďalších super zloduchov.

Taktiež môžete hrať rôzne mini hry, transformovať fotografie pomocou AR filtrov a virtuálnych samolepiek, čítať exkluzívne digitálne komiksy, sledovať video obsah s tematikou Batman-Tech a získať prístup k Batcomputeru, teda super počítaču, v ktorom sú uložené technické tajomstvá. Dodajme, že táto aplikácia je dostupná aj pre Android zariadenia.

DC: Batman Bat-Tech Edition ponúka:

  • Misie v rozšírenej realite:Prostredníctvom AR funkcií sa deti stanú členmi nového Batmanovho Knightwatch tímu a ponoria sa do originálnych misií bojujúcich so zločinom. Pôsobivo spracovaná virtuálna realita poskytuje realistický 3D zážitok, ktorý vychádza z inžinierskych a dizajnových konceptov, vďaka ktorým Batmanové technológie ožijú aj u vás doma.
  • Mini hry: Používatelia si môžu zahrať hru, v ktorej si hráč vyskúša svoje schopnosti pri riadení Batmobilu alebo s pomocou hodín zisťujete, koľko nepriateľských cieľov môžete zraziť. Taktiež si môžete zabehať/zaskákať cez veľké prekážky a využívať tak super schopnosti Batmana.
  • AR Filtre: Deti sa môžu pomocou zábavných filtrov zmeniť na Batmana, Jokera, Batgirl a ďalšie z najznámejších postáv Gotham City, pričom si tieto fotky môžu ukladať a zdieľať ďalej.
  • Balíky nálepiek: Používatelia môžu ozdobiť fotografie rôznymi samolepkami s tematikou Batmana, čím sa z obyčajného záberu stane zaujímavý príbeh.
  • Video obsah Batman Bat-Tech: Aplikácia sa pripája k obľúbenému kanálu YouTube DC Kids. Na jeseň tohto roku by mala byť spustená aj nová séria s názvom „Batman Science Lab“, ktorá bude skúmať Batmanove technológie v reálnom svete.

Je Batman váš rozprávkový „superhero“ alebo máte iného favorita?

Zdroj: 9to5mac.com

Prečítajte si aj:

E-šport: športový výkon počas sedenia za počítačom?

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE