Čelovky sú dnes populárne, lebo behanie je jedna z možností ako môžete športovať. Čelovka potom prináša viac bezpečia pri behu a je dobre, ak máte dostatok svetla. Aj keď sa opatrenia sprísňujú, do 20 hodiny môžete pokojne behať. A vtedy býva už poriadna tma.

Výkonná čelovka s pripojením powerbanky odolá aj náročnému zaobchádzaniu. Vody sa nebojí

Čelovka LEDLENSER H7R SIGNATURE predstavuje kompaktné dobíjacie svietidlo s intuitívnym a diaľkovým ovládaním. Je vhodná aj do tých najnáročnejších podmienok a to nielen pri behaní. Oplatí sa aj pri pobyte v prírode, pri práci, jednoducho všade, kde potrebujete dobre vidieť.

Ponúka rýchle zaostrovanie svetelného kužeľa pomocou technológie Advanced Focus, ďalej plynulé stmievanie svetelného výkonu pomocou otočného tlačidla a maximálny svetelný výkon až 1200 lumenov. Svietidlo je možné ovládať aj pomocou mobilnej aplikácie cez Bluetooth.

Čelovka LEDLENSER H7R SIGNATURE s výkonom 1200 lm

Hlavica je výklopná v uhle 130° a poskytuje tak osvetlenie podľa vašich predstáv. Taktiež sa dá jednoducho vybrať a oddeliť od čelenky. Čelovku tak behom pár sekúnd premeníte na praktické ručné svietidlo. Vďaka technológii Flex Sealing Technology má odolnosť IP67, teda je úplne odolná proti prachu a proti ponoreniu do vody na 30 minút do hĺbky jedného metra.

Aplikácia na ovládanie čelovky

Dobíjanie zabezpečí nabíjačka s odolným magnetickým konektorom Ledlenser Connector, ktorý umožňuje svietidlo prichytiť na rôzne príslušenstvo (držiaky, statívy) Ledlenser a tie sú súčasťou balenia. Vo výbave nechýba transportný zámok, indikátor batérie, technológia Flicker Free zamedzujúca mihotaniu svetla, pamäťová funkcia a technológia back-up light, ktorá pri vybití batérie na 25 % prepne svietidlo do úsporného režimu. Vzťahuje sa na ňu predĺžená 7-ročná záruka. LEDLENSER H7R SIGNATURE stojí 149 eur.

LEDLENSER H19R SIGNATURE potom ponúka dva samostatné reflektory s maximálnym výkonom až 4000 lumenov. Vďaka nim navolíte ideálnu kombináciu bodového a priestorového osvetlenia. Svietidlo má všetky vlastnosti predchádzajúceho modelu a je tu aj technológia šošovky Multi-Core Optics, ktorá distribuuje svetlo rovnomerne. Odporúčaná cena tejto čelovky je 299 eur.

Čelovka LEDLENSER H19R SIGNATURE s dvoma reflektormi a výkonom 4000 lm

Zariadenia sme mali od firmy MORIS Design

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.