Natáčaný objekt je stále na očiach. Otáčanie o 360° a naklápanie o 90°.

Disponuje certifikáciou Apple Works with DockKit a poskytuje prácu s kamerou bez použitia rúk pre tvorcov obsahu, filmárov, pedagógov, prezentátorov, vývojárov sociálnych aplikácií a pod.

Stojan Auto-Tracking Stand Pro je už na slovenskom trhu. Umožňuje automatickú, tichú, motorizovanú prevádzku kamery integrovanej v iPhone v spojení s technológiou automatického sledovania objektov DockKit. Sleduje objekty pred kamerou pri ich pohybe v priestore s možnosťou otáčania o 360° a nakláňania o 90°. Je to zaujímavé príslušenstvo na videohovory alebo nahrávanie interaktívneho obsahu.

Auto_Tracking Stand Pro
Auto_Tracking Stand Pro

Súprava DockKit je navrhnutá pre systém iOS na použitie s prednými a zadnými fotoaparátmi a umožňuje jednoducho vytvárať, prezentovať a nahrávať bez potreby sťahovať aplikácie tretích strán len v štyroch jednoduchých krokoch: pripojte telefón iPhone 12 a vyšší s MagSafe, spárujte s NFC, zapnite fotoaparát v aplikáciách sociálnych sietí a začnite tvoriť.

Vďaka stojanu Stand Pro môžete ľahko rozšíriť zorné pole na 360° otáčania a 90° nakláňania, pretože podporuje model pohybu pri nakláňaní a automatické sledovanie systému. Takto sa môžete sústrediť na obsah, zatiaľ čo DockKit automaticky udržiava objekt v zábere a zároveň zachytáva prirodzené pohyby bez potreby manuálneho nastavovania.

Kľúčové vlastnosti:

  • Podporuje technológiu MagSafe. Zároveň teda nabíjate a tvoríte video
  • 360° sledovanie pohybu – sledovanie pohybu v systéme DockKit vždy udrží ľudí v zábere bez ohľadu na to, ako sa pohybujú.
  • Motorizovaný automatický 90° náklon
  • Aktivácia jedným tlačidlom. LED indikuje, či je sledovanie aktívne
  • Dokovacia stanica poskytuje 5 hodín výdrže batérie na zachytávanie obsahu na cestách
  • Súčasťou balenia je 1,5-metrový kábel USB-C a 30 W napájací zdroj
  • 360° sledovanie tváre, tela a pohybu 

Cena: 193 eur

Zdroj: Belkin

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.