Bang & Olufsen predstavila Beosound Emerge navrhnutý Benjaminom Hubertom z Design Agency LAYER. Ide o domáci reproduktor so štíhlou siluetou, ktorý poskytuje silné zvukové zážitky vhodné do každého priestoru. Vytvorený s vášňou pre hudbu, dizajn a remeselné spracovanie.

Beosound Emerge 0008

Beosound Emerge 0008

Nečakane tenký ale vysoko výkonný

Beosound Emerge je všestranný reproduktor inšpirovaný kompaktným tvarom knihy. Štíhla sochárska štruktúra je typická pre policový reproduktor, ktorý je navrhnutý tak, aby bez problémov zapadol kdekoľvek v domácnosti, či už je diskrétne zastrčený alebo zreteľne vystavený. Podobnosť Beosound Emerge s interiérovým predmetom bola vytvorená na rozšírenie zvuku bez toho, aby zaberal miesto. Umožňuje mu tak bezproblémovú integráciu popri knihách a iných domácich predmetoch. Bočné panely sa ovíjajú okolo reproduktora ako obal knihy, zatiaľ čo predná strana reproduktora je označená logom spoločnosti Bang & Olufsen rovnako, ako je na chrbte knihy uvedené meno autora.

Beosound Emerge

Beosound Emerge

Beosound Emerge Gold Tone využíva hmatové a teplé materiály inšpirované obytnými interiérmi a má kryt z dubového dreva, ktorý sa obopína okolo tkaného textilu Kvadrat na chrbte. Kryt reproduktora je možné zvoliť aj v povrchovej úprave z čierneho antracitového hliníka vysokej kvality s mriežkou v perleťovom odtieni. Polymérové bočné panely majú zvislý zvlnený vzor, ktorý zdôrazňuje tenké línie reproduktora.

Beosound Emerge zapadne aj do poličky na knihy

Beosound Emerge zapadne aj do poličky na knihy

Požívateľské rozhranie Beosound Emerge je intuitívne začlenené do hornej časti reproduktora. Tlačidlá sa dajú aktivovať jemným dotykom, kde môžu používatelia pozastaviť hudbu a zmeniť skladbu, alebo ľahko získať prístup k obľúbeným rozhlasovým staniciam a playlistom. Úprava hlasitosti je jedinečný zážitok, ktorý umožňuje nastavenie kruhového pohybu nahor alebo nadol pre plynulú a zmyslovú interakciu.

Ulra široký zvuk

37 mm reproduktor pre stredný rozsah je pripevnený pod uhlom, aby sa zachoval úzky dizajn systému Beosound Emerge, ktorý vydáva zvuk vpredu spolu s 14 mm výškovým reproduktorom s mäkkou kupolou. Výstup 100 mm basového reproduktora s bočným výstupom je vedený do zadnej časti reproduktora. Výsledkom je zvukový rozptyl dostatočne široký na to, aby vyplnil miestnosť zvukom. Nízkofrekvenčný rozsah je vylepšený zabudovanou technológiou aktívnej kompenzácie miestnosti, ktorá prispôsobuje zvukový dizajn umiestneniu reproduktora vo vašej miestnosti a zaisťuje tak bezchybný zvukový zážitok v každom prostredí počúvania.

Beosound Emerge

Beosound Emerge

Ceny

Beosound Emerge vo vyhotovení Zlatý tón je dostupný od 749 eur. Čierny antracit je dostupný od 599 eur. Obe farebné vyhotovenia sú dostupné online a v Bang & Olufsen obchodoch vo vybraných európskych krajinách od 15. apríla 2021. Dostupnosť na Slovensku očakávame od jesene 2021.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.