Autorom slúchadiel prekvapivo nie je spoločnosť Caviar z Ruska.

Trhu s luxusnými úpravami Apple produktov v súčasnosti dominuje spoločnosť Caviar. Tá v posledných mesiacoch vytvorila viacero edícií iPhonu X ozdobených 24-karátovým zlatom, striebrom, platinou či drahými kameňmi. Len málokedy sa však cena takéhoto luxusne upraveného iPhonu vyšplhala nad 5000 dolárov. Spoločnosť Brikk však posúva tieto hranice na úplne novú úroveň.

Najdrahšia úprava iPhonu X od spoločnosti Brikk totiž nestojí 10 tisíc či 100 tisíc, ale až tri milióny dolárov. Vytvorená je z 24-karátového zlata a veľmi vzácneho druhu jadeitu, pričom je osadená zrejme aj ďalšími drahými kameňmi. V porovnaní s týmto iPhonom vyzerajú teda slúchadlá AirPods za 10 tisíc dolárov ako lacný módny doplnok.

Lacnejšia verzia slúchadiel ozdobená iba drahými kovmi stojí necelých päť tisíc, no spoločnosť má v ponuke aj slúchadlá vykladané až dvoma karátmi diamantov za necelých desať tisíc dolárov. Produkty spoločnosti Brikk teda nie sú pre nás bežných smrteľníkov, ale len pre tých najbohatších z najbohatších.

Zdroj: Mashable, Brikk

Prečítajte si aj:

Caviar pripravil opäť novú edíciu iPhonov. Tentoraz pre Majstrovstvá sveta vo futbale v Rusku

Značky: