Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bezdrôtová nabíjačka so štandardom Qi, autonabíjačky aj napájacie zdroje so setom konektorov pre notebooky

EVOLVEO rozširuje svoju ponuku o produktovú radu Chargee, ktorá rieši starosti s nabíjaním notebookov s odlišnými konektormi napájania, ponúka pri vybraných modeloch bezdrôtové nabíjanie telefónov v štandarde Qi a taktiež nabíjacie adaptéry pre použitie v automobiloch.

Bezdrôtové nabíjanie

EVOLVEO Chargee WL 15 je bezdrôtová nabíjačka pre smartfóny podporujúce štandard Qi. Nabíjačka má výstup až 15 W na rýchlonabíjanie a sama rozpozná, kedy je telefón nabitý. Nehrozí tak prebíjanie batérie. Nabíjačka má ochranu proti prepätiu, prehriatiu, skratu. Bezpečnosť je navyše garantovaná technológiou FOD (Foreign Object Detection). Dodávaný kábel USB-C má dĺžku 1,5 metra.

 

 Na cestách

K dispozícii je aj verzia pre automobily EVOLVEO Chargee CARWL 15 na bezdrôtové nabíjanie Qi. V tomto prípade je nabíjačka integrovaná do solídneho univerzálneho držiaku na mobil, ktorý je možné umiestniť na palubovú dosku, do mriežky ventilátora alebo na čelné sklo.

Na využitie v automobiloch, a teda na cestách, je taktiež určený kompaktný prenosný adaptér do 12V autozásuvky Chargee CAR90, ktorý je dodávaný s 12 rôznymi konektormi s automatickým nastavením výstupného napätie umožňujúci nabiť väčšinu notebookov. Adaptér má aj port USB pre nabíjanie mobilných telefónov a ďalších mobilných zariadení.

Notebooky a mobil

EVOLVEO Chargee C90 je kompaktný prenosný adaptér na bezdrôtové dobíjanie telefónov a dobíjanie notebookov. V sete je 12 typov konektorov pre väčšinu značiek notebookov. Výstupné napätie sa nastavuje automaticky podľa zvoleného konektoru v rozsahu 15 – 20 V. Maximálny výstupný výkon je 90 W. Pri bezdrôtovom nabíjaní štandardu Qi potom 10 W. Prídavný USB port umožňuje dobíjať aj iné mobilné zariadenia vrátane smartfónov.

Pre väčšinu notebookov

Súčasťou produktovej rady sú aj adaptéry Chargee A a Chargee B, ktoré sa líšia predovšetkým výstupným výkonom, ktorý je od 40 až po 90 W.  V sete je taktiež 12 rôznych konektorov na napájanie väčšiny notebookov na trhu.  Výstupné napätie sa nastaví automaticky podľa zvoleného konektora.

Konkrétne veľkosti konektorov, výstupné napätie a kompatibilita so značkami výrobcov je uvedená na webových stránkach EVOLVEO pri jednotlivých adaptéroch tejto rady.  https://www.evolveo.com/sk/?search=chargee

Dostupnosť a cena

Adaptéry EVOLVEO Chargee sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov.

EVOLVEO Chargee WL 15 doporučená koncová cena je 835 EUR vrátane DPH

EVOLVEO Chargee CARWL 15 doporučená koncová cena je 39 EUR vrátane DPH

EVOLVEO Chargee C90 doporučená koncová cena je 39 EUR vrátane DPH

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.