Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Náhodné poškodenie mobilného zariadenia alebo jeho krádež nemusí byť pre zákazníkov Orangeu žiadny problém. Vďaka novej generácii poistenia, ktoré je určené pre mobilné telefóny, tablety a smart hodinky, môžu zákazníci Orangeu cítiť istotu, že ich zariadenie je v bezpečí. Navyše Bezpečné poistenie ochráni nielen zariadenie zákazníka, ale aj jeho samotného pred rizikami vo virtuálnom prostredí. 

Orange ako jediný operátor na slovenskom trhu v spolupráci s poisťovňou Cardif ponúka poistenie, ktoré kryje zákazníka proti škodám, ktoré vzniknú poškodením alebo krádežou zariadenia a súčasne mu pomôže aj v prípade problémov v online svete. Bezpečné poistenie ochráni zariadenie zákazníka pri poškodení pri páde alebo poškodení vodou, zákazníkovi pomôže aj v prípade krádeže zariadenia, či pri problémoch pri online nákupoch, alebo ak sa zákazník stane nechcenou obeťou phishingu.

Svoje zariadenia si môžu poistiť tí zákazníci Orangeu, ktorí si ho či už v plnej výške alebo za dotovanú cenu zoberú k svojmu hlasovému alebo dátovému paušálu.  

Bezpečné poistenie zariadení Optimal s maximálnym limitom plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 600 eur je ideálne pre zariadenia s plnou cenou do 600 eur vrátane. Toto poistenie pokrýva dve poistné udalosti za  rok. Mesačný poplatok je 5 eur.

Tri poistné udalosti za rok pokrýva Bezpečné poistenie zariadení Premium. To poskytuje maximálny limit plnenia v prípade poškodenia alebo krádeže zariadenia vo výške 2 000 eur a je vhodné pre zariadenia s plnou cenou vyššou ako 600 eur.  Bezpečie s variantom Premium môžu zákazníci získať už za 10 eur mesačne.

Vďaka poisteniu môžu byť aj online nákupy ešte bezpečnejšie

Oba varianty poistenia kryjú aj nákupy na internete v EÚ a rozvinutých krajinách (Austrália, Island, Izrael, Japonsko, Kanada, Nórsko, Nový Zéland, USA, Veľká Británia, Švajčiarsko) až do výšky 600 eur, v prípade nákupov v  ostatných krajín sveta a nákupu už použitého tovaru až do výšky 200 eur. Variant Premium obsahuje okrem krytia nákupov na internete aj krytie zneužitie elektronických platieb vrátane phishingu, a to až do výšky 2 000 eur.

Pri oboch variantoch poistenia je samotné poistenie platné až 48 mesiacov.

Značky: