ESET Family Security Pack je riešenie na zaistenie bezpečnosti v celej rodine. Produkty si totiž môžete namixovať presne podľa vášho priania a potrieb. Jedno balenie, teda skôr prístupový kód umožňuje zabezpečiť licenciu pre štyri počítače alebo mobilné zariadenia. Súčasťou tohto balíka je aj ESET Parental Control na monitorovanie detí – tohto čo robia na internete a kde sa pohybujú.

ESET Parental Control pre Android je pritom aplikácia, ktorá rodičom pomáha chrániť deti, ak tieto používajú Android telefón alebo tablet v online svete. Je vytvorená tak, aby rodičom pomáhala chrániť deti pred internetovými hrozbami a nevhodnými webovými stránkami, obsahuje množstvo prvkov chrániacich dieťa a taktiež dizajn, ktorý s deťmi komunikuje veľmi priateľsky.

Rodina s deťmi si môže odteraz vďaka jedinému balíčku Family Security Pack navoliť za výhodnú cenu 69,90 EUR ochranu napríklad jedného počítača s operačným systémom Windows, jedného laptopu s operačným systémom OS X, jedného mobilného telefónu s operačným systémom Android a všetkých detských zariadení s operačným systémom Android. Licencia má pritom platnosť až 18 mesiacov.

Medzi licencie produktov, z ktorých si používatelia balíčka ESET Family Security môžu vybrať, patria: ESET Smart Security, NOD32 Antivirus, NOD32 Antivirus pre Linux Desktop, Cyber Security, Cyber Security Pro, Mobile Security a Parental Control pre Android.

Balenie ESET Family Security Pack môžete vyhrať, ak budete hlasovať v ankete Mobil Roka 2016.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.