Bezrealitky, najväčší český portál zaisťujúci priamy predaj a prenájom nehnuteľností, spúšťa po mesiacoch príprav svoju službu aj na Slovensku.

Služba je dostupná od polovice mája a podobne ako v Českej republike, aj u nás sa Bezrealitky chcú stať výhodnejšou alternatívou k službám realitných kancelárií. V Česku majú Bezrealitky zhruba pätinový podiel na celom realitnom trhu. Na Slovensku sa chcú dostať na rovnakú úroveň do 3 rokov. Pomôcť im má okrem iného aj rekordný rast cien slovenských nehnuteľností.

Slovenským majiteľom sa tak otvorí portál s možnosťou bezplatnej realitnej inzercie s absolútnym rešpektom k súkromiu inzerenta a vysokou rýchlosťou zabezpečenia jednotlivých transakcií. K dispozícii je kompletná funkcionalita webu vrátane sprievodných služieb, akými sú napríklad automaticky generované nájomné zmluvy, právny či finančný servis. Aj na Slovensku budú z inzercie striktne vylúčené ponuky realitných kancelárií a maklérom bude zakázané majiteľa kontaktovať.

Vstup Bezrealitky na Slovensko a s ním predpokladané oživenie takzvaného priameho realitného trhu podporila aj celá séria lokálnych partnerov, ktorí pre Bezrealitky zaisťujú sprievodné služby. Medzi ne patrí napríklad UPC, Innogy alebo Sconto. V rámci spolupráce Bezrealitky ponúka klientom aj hypotéky od Slovenskej sporiteľne.

Slovenský trh považujú Bezrealitky za veľmi dôležitý. Aj preto chcú svoj vstup na trh podporiť kampaňou, ktorá predstaví službu ako takú a tiež výhody predaja a prenájmu svojpomocne. Slovenskí klienti sa zároveň dočkajú rovnakých noviniek, aké sú naplánované pre tých českých. Ešte tento rok tak napríklad získajú možnosť využiť platformu pre majiteľov prenajímajúcich nehnuteľnosti alebo automatické ocenenie nehnuteľností.

Zdroj: Bezrealitky

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.