Môžete ju mať už za necelých 10 eur.

Ak ste ešte nerozmýšľali nad tohtoročnými Vianočnými darčekmi, máme pre vás a vašich blízkych dobrý tip. Cena prémiovej licencie s doživotnými bezplatnými aktualizáciami bude počas Black Friday a Cyber Monday (23.11. – 26.11.) lacnejšia o 80 percent. Mapu Európy tak môžete mať už za vynikajúcich 9,99 eura. Keď sa rozhodnete pre balík s dopravnými informáciami v reálnom čase navyše, kúpite ho iba za 13,99.

Ak už máte licenciu kúpenú, Sygic myslel aj na vás. Zlacnené sú všetky doplnkové funkcie:

  • Real View navigácia (2.99€) – Spoznať miesto, kam práve idete môže byť iba s pomocou mapy náročné. Práve preto sme vymysleli doplnok, ktorý využíva augmentovanú realitu a zadnú kameru v telefóne – premieta trasu priamo do skutočného sveta.
  • Head-up displej (2.99€) – Zimné dni sú krátke. Ak vám prekáža počas nočného šoférovania svietiaci displej s navigáciou, skúste tento doplnok, ktorý premieta všetky potrebné informácie priamo na čelné sklo v príjemnej svetelnosti.
  • DashCam (2.99€) – Nahrajte všetko čo sa udeje na ceste pred vami. Kým používate navigáciu, tento chytrý doplnok zaznamenáva všetko čo sa udeje pred vašim autom. Po príjazde do cieľa alebo po kolíznej situácii, môžete záznam uložiť a neskôr využiť vo váš prospech.

Zdroj: Sygic

Prečítajte si aj:

Sygic Travel pridáva do aplikácie a na web už aj stav verejnej dopravy. Dostaňte sa do cieľa čo najrýchlejšie

Značky: