Mohlo by sa zdať, že tieto zariadenia už vyšli z módy, no nie je tomu celkom tak.

Slúchadlo Bluetooth Handsfree Jabra Classic má bohatú funkcionalitu a keď často telefonujete, je na nezaplatenie. Okrem toho, že má aktívne odhlučnenie od okolia, ponúka dobrý zvukový výstup a telefonovanie v hlučnejšom prostredí je bezproblémové. Taktiež spolupracuje s virtuálnou asistentkou Siri v iPhone a Google asistentom v Android zariadeniach.

Disponuje štyrmi tlačidlami, ktorými sa jednoducho ovláda. V zadnej časti má nekrytý microUSB konektor, čo považujeme za mínus. Pomocou tohto slúchadla je možné uskutočňovať, prijímať a ukončovať hovory, a tiež počúvať a ovládať hudbu.

Pri dlhodobej nečinnosti sa prepína do úsporného režimu s automatickým oživením. Ihneď po spárovaní sa v stavovom riadku telefónu ukáže zostatok batérie, a taktiež je možné použiť príslušnú aplikáciu s viacerými možnosťami, ako napr. automatické čítanie mailov alebo SMS správ. Slúchadlo je možné cez aplikáciu aj vyhľadať, pričom si ukladá poslednú polohu zo spárovaného smartfónu.

Výdrž batérie by mohla byť lepšia, slúchadlo má výdrž 5 až 6 hodín hovoru. Chválime však dosah, funkčnosť, aplikáciu a viacero funkčných nadstavcov do a na uši.

Cena: 21,91 €
Zapožičal: Agem.sk

Tento článok vyšiel aj v tlačenom aprílovom vydaní TOUCHIT č. 4/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE